Non-dualiteit
OP AFSPRAAK.

Prijs:
€ 80,- per workshop excl. koffie/thee/lunch. Lunch kun je eventueel op de dag zelf bestellen aan de bar van Centrum Djoj. Na inschrijving ontvang je van ons de betaalinformatie. Als de betaling ontvangen is, krijg je een bevestiging en is de reservering definitief!

Website:
www.tewanka.com


Indiaanse Fluit dagworkshop

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig! Tijdens de workshop zal Michael Telapary ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn.
Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Je leert de juiste ademhalingtechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.
Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen op de Indiaanse fluit.

Klik op "download informatie" voor meer uitleg.

Fluiten en toebehoren die tijdens de workshops worden aangeschaft hebben 10% korting, contante betaling.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stoelyoga - Yoga voor iedereen Buitengewoon Djoj
Over de trainer
Michael Telapary
Tewanka


Telefoon:0622205690
Mobiel:0622205690
www.tewanka.com
michaeltelapary@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Biodanza met Monique Sajet Non-dualiteit DansKlank dagen Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Genietavond, elke week op donderdag Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Stargate workshops Fascia: anders dan anders Stoelyoga - Masterclass Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Single Avonden - Slow Dating Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Playful Abundance Tantra workshop Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Bewust Ondernemers Netwerk Café Cursus Ontspanningsmassage One Tribe Biodanza zomeravonden Moeiteloos Succes Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen op 31 augustus & 1 september Ecstatic Summer Djoj Kidsstatic Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stoelyoga - Yoga voor iedereen Pure Dance | De Vijf Ritmes


Het meisje dat aan de oever verscheen