Bewust Ondernemers Netwerk Café
OP AFSPRAAK.

Prijs:
€ 80,- per workshop excl. koffie/thee/lunch. Lunch kun je eventueel op de dag zelf bestellen aan de bar van Centrum Djoj. Na inschrijving ontvang je van ons de betaalinformatie. Als de betaling ontvangen is, krijg je een bevestiging en is de reservering definitief!

Website:
www.tewanka.com


Indiaanse Fluit dagworkshop

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig! Tijdens de workshop zal Michael Telapary ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn.
Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Je leert de juiste ademhalingtechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.
Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen op de Indiaanse fluit.

Klik op "download informatie" voor meer uitleg.

Fluiten en toebehoren die tijdens de workshops worden aangeschaft hebben 10% korting, contante betaling.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Improvisatietheater Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Over de trainer
Michael Telapary
Tewanka


Telefoon:0622205690
Mobiel:0622205690
www.tewanka.com
michaeltelapary@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bewust Ondernemers Netwerk Café Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Adem & Energie in balans Biodanza met Monique Sajet Non-dualiteit Sprankeling voor jezelf en je kind Basiscursus Ontspanningsmassage Genietavond, elke week op donderdag Reis naar de rijkdom in jezelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Fascia: anders dan anders DansKlank dagen Open Dagen op 31 augustus & 1 september One Tribe Biodanza zomeravonden Leren los laten, Jan Bommerez Biodanza Festival Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes Improvisatietheater Reading en Healing Basis en verdieping Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Het meisje wat aan de oever verscheen Expression of the Art within You Playful Abundance Tantra workshop Single Avonden - Slow Dating Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj


Open Dagen op 31 augustus & 1 september