Buitengewoon Djoj
6 februari

Prijs:
Kinderen: 180 € Jongeren: 195 € Ouders 280 € Kortingsmogelijkheden als ouder en kind een training afnemen

Website:
www.feel-mindfulness.nl


8 weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Feel organiseert speciaal voor kinderen, jongeren en ouders trainingen in mindfulness vanuit de Academie voor Mindful Teaching. U kunt hieronder lezen over de verschillende trainingen die Feel aanbiedt.

In een mindfulnesstraining speciaal voor ouders ervaar je hoe je meer rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het ouderschap. De combinatie van werk en gezinsleven kan veel van je vragen. Veel ouders hebben weleens het gevoel 'geleefd' te worden. Deze training versterkt balans en zelfbewustzijn en leert je meer in het moment te zijn. Je ervaart meer echte aandacht voor jezelf en je kinderen. Onderwerpen als; omgaan met gevoelens, gedachten, grenzen, communiceren, stress, vertrouwen en loslaten komen aan bod.

De training is zowel geschikt voor deelnemers die nog geen mindfulnesstraining gedaan hebben, als voor mensen die op zoek zijn naar verdieping m.b.t. de opvoeding. Ook voor professionele opvoeders; leerkrachten en groepsleiders is deze training passend.
Start: maandagavond 4 februari.

In de kinder- en jongerentrainingen leren deelnemers hoe ze hun aandacht kunnen versterken, omgaan met lastige gevoelens, stress en een hoofd vol gedachten. Een training vergroot de concentratie, balans en zelfvertrouwen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes in de leeftijdsgroepen 8-10 (evt. met ouders) en 10-12 jaar op woensdagmiddag en voor 12-15 en 15-21 jaar op woensdagavond. Een proefles volgen is mogelijk.

De trainingen worden gegeven door Monique Wijsman. Zij is naast haar werk in het onderwijs een gespecialiseerd mindfulnesstrainer in opvoeding en onderwijs.

Meer data van trainingen, mogelijkheden in het onderwijs of mindfulness op maat: www.feelmindfulness.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 6 februari 2019
15:00-16:15
les 1 voor kinderen van 8-10 jaar
wo 6 februari 2019
16:30-17:45
les 1 voor kinderen van 10-12 jaar
wo 6 februari 2019
19:00-20:15
les 1 voor kinderen van 12-15 jaar
wo 6 februari 2019
20:30-22:00
les 1 voor jongeren van 16-21 jaar

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Single Avonden - Slow Dating Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Monique Wijsman
Trainingen voor kinderen, jongeren of ouders


Telefoon:06-28261761
www.feel-mindfulness.nl
info@feel-mindfulness.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Leren los laten, Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Beleef je Lijf Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes Geweldloze Communicatie Festival Single Avonden - Slow Dating Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen op 31 augustus & 1 september Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Fascia: anders dan anders Bewust Ondernemers Netwerk Café Playful Abundance Tantra workshop Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza Festival Bewust in Contact Sprankeling voor jezelf en je kind Improvisatietheater Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage De ontdekking van het ware zelf Stargate workshops Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Adem & Energie in balans Boeddha Festival 3 febr Deep Healing Qi Gong Reading en Healing Basis en verdieping


Reis naar de rijkdom in jezelf