Stargate workshops
6 februari

Prijs:
Kinderen: 180 € Jongeren: 195 € Ouders 280 € Kortingsmogelijkheden als ouder en kind een training afnemen

Website:
www.feel-mindfulness.nl


8 weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Feel organiseert speciaal voor kinderen, jongeren en ouders trainingen in mindfulness vanuit de Academie voor Mindful Teaching. U kunt hieronder lezen over de verschillende trainingen die Feel aanbiedt.

In een mindfulnesstraining speciaal voor ouders ervaar je hoe je meer rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het ouderschap. De combinatie van werk en gezinsleven kan veel van je vragen. Veel ouders hebben weleens het gevoel 'geleefd' te worden. Deze training versterkt balans en zelfbewustzijn en leert je meer in het moment te zijn. Je ervaart meer echte aandacht voor jezelf en je kinderen. Onderwerpen als; omgaan met gevoelens, gedachten, grenzen, communiceren, stress, vertrouwen en loslaten komen aan bod.

De training is zowel geschikt voor deelnemers die nog geen mindfulnesstraining gedaan hebben, als voor mensen die op zoek zijn naar verdieping m.b.t. de opvoeding. Ook voor professionele opvoeders; leerkrachten en groepsleiders is deze training passend.
Start: maandagavond 4 februari.

In de kinder- en jongerentrainingen leren deelnemers hoe ze hun aandacht kunnen versterken, omgaan met lastige gevoelens, stress en een hoofd vol gedachten. Een training vergroot de concentratie, balans en zelfvertrouwen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes in de leeftijdsgroepen 8-10 (evt. met ouders) en 10-12 jaar op woensdagmiddag en voor 12-15 en 15-21 jaar op woensdagavond. Een proefles volgen is mogelijk.

De trainingen worden gegeven door Monique Wijsman. Zij is naast haar werk in het onderwijs een gespecialiseerd mindfulnesstrainer in opvoeding en onderwijs.

Meer data van trainingen, mogelijkheden in het onderwijs of mindfulness op maat: www.feelmindfulness.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 6 februari 2019
15:00-16:15
les 1 voor kinderen van 8-10 jaar
wo 6 februari 2019
16:30-17:45
les 1 voor kinderen van 10-12 jaar
wo 6 februari 2019
19:00-20:15
les 1 voor kinderen van 12-15 jaar
wo 6 februari 2019
20:30-22:00
les 1 voor jongeren van 16-21 jaar

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen op 31 augustus & 1 september
Over de trainer
Monique Wijsman
Trainingen voor kinderen, jongeren of ouders


Telefoon:06-28261761
www.feel-mindfulness.nl
info@feel-mindfulness.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza Festival Boeddha Festival 3 febr Sprankeling voor jezelf en je kind Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beleef je Lijf Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders Geweldloze Communicatie Festival Buitengewoon Djoj Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Deep Healing Qi Gong Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheater Stargate workshops Bewust Ondernemers Netwerk Café Basiscursus Ontspanningsmassage Reis naar de rijkdom in jezelf Leren los laten, Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Open Dagen op 31 augustus & 1 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Non-dualiteit Adem & Energie in balans Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem De ontdekking van het ware zelf Bewust in Contact Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez