Vrienden van Djoj
19 en 20 mei

Prijs:
€450,- voor acht bijeenkomsten van 2½ uur, incl. kennismakingsgesprek, werkboek, een App met audio-opnames om thuis mee te oefenen, een stiltedag en een nagesprek. Met aanvullende verzekering bij o.a. VGZ kun je bij burn-out klachten de kosten tot €350,- vergoed krijgen. Zie mijn website voor meer informatie.

Website:
www.altijdmindful.nl

Download informatie

8-weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Mindfulnesstraining en compassietraining (MBCL) door ervaren onderwijsprofessional

Vroeg of laat krijgen we in ons leven allemaal te maken met stress. Op ons werk, in onze relaties, omdat we terugkerende sombere gedachten hebben of omdat ons lichaam niet functioneert zoals we graag zouden willen.

Ook door veel te veel te ‘moeten’ ervaren we rusteloosheid, angst, slapeloosheid, hartkloppingen en allerlei soorten pijn. Veel mensen zijn ziek van de stress. Je leest zelfs over tieners met een burn-out!

Aan de primaire oorzaken van stress is niet zoveel te doen, ze horen bij het leven. We kunnen vervelende gebeurtenissen, pijn of negatieve gedachten nooit volledig uitbannen. Maar je kunt wél leren je op een andere manier te verbinden met die gedachten, gevoelens en lichaamssensaties.

In de mindfulnesstraining leer je je eigen ervaring tegemoet te treden met een open houding van aanvaarding en erkenning, ook al is de ervaring onaangenaam. Daardoor ontstaat er een zekere ontspanning en ga je steeds beter zien wat je écht nodig hebt.

Mensen die een achtweekse hebben gevolgd geven aan zich beter te kunnen concentreren, minder te piekeren, beter te slapen en beter in staat te zijn hun grenzen te bewaken. Daarnaast worden afname van de klachten, een positiever beeld van zichzelf en hun omgeving, meer energie en een algehele verbetering van de kwaliteit van leven gerapporteerd.

Praktisch
Kosten bedragen €450 voor acht bijeenkomsten van 2½ uur, incl. voorgesprek, werkboek, een App met audio om te oefenen en een stiltedag. De training wordt gegeven door Anette Plinck (1971), VMBN cat.1 bevoegd mindfulnesstrainer, compassietrainer (MBCL reg. A), jongerentrainer en docent biologie.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 19 mei 2020
19:30-22:00
Geannuleerd. Klassieke achtweekse mindfulnesstraining MBSR
wo 20 mei 2020
09:15-11:45
Geannuleerd. Klassieke achtweekse mindfulnesstraining MBSR

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Genietavond, elke week op donderdag Floating By Djoj
Over de trainer
Anette Plinck
Altijd Mindful


Telefoon:(06) 43 06 92 56
www.altijdmindful.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bewust Ondernemers Netwerk Café Moondance Biodanza met Monique Sajet Open dagen 29 & 30 augustus Vrienden van Djoj Cursus Ontspanningsmassage Anders Avondje Uit Touch of Divinity, Tantradagen Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Vijf Ritmes - Pure Dance Intuïtie & Persoonlijke kracht Genietavond, elke week op donderdag Floating By Djoj Wheel of Consent Capoeira lessen voor Kinderen Stargate Workshops


Wheel of Consent