Fijne feestdagen en een voorspoedig 2019
6 maart

Prijs:
€450,- voor acht bijeenkomsten van 2½ uur, incl. kennismakingsgesprek, werkboek, een App met audio-opnames om thuis mee te oefenen, een stiltedag en een nagesprek. Met aanvullende verzekering bij o.a. VGZ kun je bij burn-out klachten de kosten tot €350,- vergoed krijgen. Zie mijn website voor meer informatie.

Website:
www.altijdmindful.nl

Download informatie

8-weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Mindfulnesstraining en compassietraining (MBCL) door ervaren onderwijsprofessional

Vroeg of laat krijgen we in ons leven allemaal te maken met stress. Op ons werk, in onze relaties, omdat we terugkerende sombere gedachten hebben of omdat ons lichaam niet functioneert zoals we graag zouden willen.

Ook door veel te veel te ‘moeten’ ervaren we rusteloosheid, angst, slapeloosheid, hartkloppingen en allerlei soorten pijn. Veel mensen zijn ziek van de stress. Je leest zelfs over tieners met een burn-out!

Aan de primaire oorzaken van stress is niet zoveel te doen, ze horen bij het leven. We kunnen vervelende gebeurtenissen, pijn of negatieve gedachten nooit volledig uitbannen. Maar je kunt wél leren je op een andere manier te verbinden met die gedachten, gevoelens en lichaamssensaties.

In de mindfulnesstraining leer je je eigen ervaring tegemoet te treden met een open houding van aanvaarding en erkenning, ook al is de ervaring onaangenaam. Daardoor ontstaat er een zekere ontspanning en ga je steeds beter zien wat je écht nodig hebt.

Mensen die een achtweekse hebben gevolgd geven aan zich beter te kunnen concentreren, minder te piekeren, beter te slapen en beter in staat te zijn hun grenzen te bewaken. Daarnaast worden afname van de klachten, een positiever beeld van zichzelf en hun omgeving, meer energie en een algehele verbetering van de kwaliteit van leven gerapporteerd.

Praktisch
Kosten bedragen €450 voor acht bijeenkomsten van 2½ uur, incl. voorgesprek, werkboek, een App met audio om te oefenen en een stiltedag. De training wordt gegeven door Anette Plinck (1971), VMBN cat.1 bevoegd mindfulnesstrainer, compassietrainer (MBCL reg. A), jongerentrainer en docent biologie.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 6 maart 2019
09:30-12:00
Klassieke achtweekse mindfulnesstraining MBSR
wo 6 maart 2019
19:30-22:00
Klassieke achtweekse mindfulnesstraining MBSR

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit Floating by Djoj - Ontdek Verstilling
Over de trainer
Anette Plinck
Altijd Mindful


Telefoon:(06) 43 06 92 56
www.altijdmindful.nl
anette@altijdmindful.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance | De Vijf Ritmes Bewust in Contact Single Avonden - Slow Dating Adem & Spieren in Balans Reis naar de rijkdom in jezelf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance | De Vijf Ritmes Sprankeling voor jezelf en je kind Leren los laten, Jan Bommerez Biodanza Festival Stargate workshops Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Basiscursus Ontspanningsmassage Non-dualiteit Reading en Healing Basis en verdieping Geweldloze Communicatie Festival Beleef je Lijf Boeddha Festival 3 febr Buitengewoon Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht Fascia: anders dan anders Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Improvisatietheater De ontdekking van het ware zelf Oud & Nieuw Celebration Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag