Reis naar de rijkdom in jezelf
Prijs:
€ 230,- voor serie van 6 avonden

Website:
www.massage-en-cursus.nl


Basiscursus Ontspanningsmassage

Trudy is gediplomeerd masseuse en geeft op professionele wijze sinds 1998 basis en gevorderden massagecursussen in Centrum Djoj.
Ze heeft 4 massage-opleidingen gevolgd en deze ook geassisteerd. Daarnaast heeft zij een onderwijsbevoegdheid.

BASISCURSUS
In de cursus leer je een hele lichaamsmassage te geven. Bedoeld voor mensen die thuis willen masseren en voor mensen die van massage hun beroep willen maken. In 6 avonden leer je vele klassieke massagetechnieken zoals knedingen en strijkingen. We besteden aandacht aan sfeer, zorgzaamheid, lichaamshouding en geven praktische aanwijzingen. Je leert stevig te masseren, waardoor je een goede doorbloeding stimuleert. Er is speciale aandacht voor rug, nek en schouders. Een goede lichaamshouding zorgt ervoor, dat masseren niet vermoeiend hoeft te zijn, maar dat het geven van een massage juist energie kan geven. Tijdens de cursus werken we op massagetafels en oefen je op elkaar. Massageolie is aanwezig. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis verder kunt oefenen. Na afloop ontvang je een certificaat. Zie de website.

De cursus is geschikt voor iedereen, ervaring is niet nodig. Je hoeft niet met iemand te komen om de cursus te volgen.

GEVORDERDEN CURSUS
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een zeer uitgebreide nek/schouder/rug massage. Dit biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders. Zie de website.

EIGEN PRAKTIJK
Met een combinatie van cursussen kunt u ook een eigen massagepraktijk beginnen. Zie de website.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Trudy Middelham
Massage en Cursus Luna


Telefoon:06-41708229
www.massage-en-cursus.nl
massage@luna.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Sprankeling voor jezelf en je kind De ontdekking van het ware zelf Pure Dance Eva Tantra festival 10 november Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Stargate workshops Adem & Spieren in Balans Single Avonden - Slow Dating Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Faciafit Reading en Healing Basis en verdieping Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Non-dualiteit Leren los laten, Jan Bommerez Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Biodanza Festival Playful Abudance Sjamanistisch Festival Intuïtie & Persoonlijke kracht Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus