Prijs:
€225,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat.

Website:
www.massagepraktijk.net


Gevorderden Cursus Massage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in diverse beroeps-massageopleidingen en een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 23 jaar weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Hierbij zijn minimaal 2 ervaren assistenten aanwezig die ondersteunend begeleiden en meedoen als cursist indien er een oneven aantal is.

GEVORDERDENCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE: 9/10 oktober 2021
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Na het volgen van deze cursus kun je nu ook een uitgebreide, afwisselende deelmassage geven. We verdiepen ons in het aanleren van een goede lichaamshouding en het oefenen met de wisselende mate van druk geven in afstemming met de ontvanger. Daarnaast blijven sfeer, zorgzaamheid en ademhaling ook belangrijk en zijn er veel praktische tips.
Inclusief duidelijke handleiding en certificaat van deelname.

VOOR WIE?
Deze cursus is voor wie de basiscursus gevolgd heeft of een soortgelijke massagecursus elders heeft gedaan. Weet je niet zeker of jouw massage ervaring goed aansluit bij deze cursus? Bel of mail dan gerust voor overleg. Covid-19: deelname is nu alleen mogelijk als je je inschrijft samen met een huisgenoot. Je volgt de lessen dan samen en betaalt ook beide voor de cursus. Als je een contactberoep hebt, zijn er meer mogelijkheden, neem dan contact op: 06 44608559.

EIGEN PRAKTIJK OPSTARTEN?
Wil je een praktijk opstarten of dit verkennen? Overleg dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en welke vorm van begeleiding het beste bij jouw kennis en ervaring aansluit. Of kijk op mijn website.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
[email protected]
Kitty Middelham op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten