Genietavond, elke week op donderdag
22 jun en 28 sep en 30 nov

Prijs:
€ 25,- per avond

Website:
www.handsonhappiness.nl


8-handenmassage

Acht tedere, liefdevolle, sensuele en spelende handen laten jouw lijf tintelen en genieten. Jouw overgave is een ware gift voor iedere gever.

In dit maandelijks terugkerende evenement staan ontmoeting en massage centraal. In vrijheid ont-moeten en vol overgave aanraken en aangeraakt worden. De 8-handenmassage geeft jou de ervaring van ‘overvloedige’ aanraking; veilig en toch grensverleggend. Wanneer je je hieraan over kunt geven wordt het een ervaring waarvan je intens kunt genieten.

We werken aan een massagetafel in groepjes van vijf deelnemers. Per tafel wordt steeds één deelnemer gemasseerd, de ontvanger. De andere deelnemers, de gevers, masseren de ontvanger vol aandacht in lange synchrone strijkingen. De strijkingen kunnen worden afgewisseld met speelse aanrakingen van het hele lichaam. We streven naar een evenwichtige man/vrouw verdeling per massagetafel, maar dit is vooraf niet te voorspellen.

Voorwaarde om deel te nemen is dat je gemakkelijk bent met naakt. Het staat je overigens geheel vrij om kleding aan te houden. De ontvanger geeft aan het begin van de massage haar/zijn verlangens en grenzen aan. Van iedere deelnemer wordt verwacht dat de afgesproken grenzen gerespecteerd worden, zodat een veilige, ontspannen sfeer gecreëerd kan worden.

We leggen in de massage geen focus op de geslachtsdelen, maar de geslachtsdelen zijn wel een onderdeel van het lichaam en mogen in de massage meegenomen worden, uiteraard binnen de grenzen die vooraf zijn aangegeven.

Meenemen: twee grote handdoeken, een omslagdoek, je eigen massageolie (ca. 200 ml), sokken en eventueel een flessenwarmer.

Centrum Djoj beschikt over douchegelegenheid (neem een extra handdoek mee).

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 22 juni 2019
19:30-23:00
za 28 september 2019
19:30-23:00
za 30 november 2019
19:30-23:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Single Avonden - Slow Dating One Tribe Biodanza zomeravonden
Over de trainer
Hans & Ellen
Hands-on Happiness


Telefoon:+31654247406
Mobiel:0654247406
www.handsonhappiness.nl
info@handsonhappiness.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos Succes Ecstatic Summer Djoj Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Single Avonden - Slow Dating DansKlank dagen Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Open Dagen op 31 augustus & 1 september One Tribe Biodanza zomeravonden Kidsstatic Boeddha Festival 9 febr Fascia: anders dan anders Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes Playful Abundance Tantra workshop Cursus Ontspanningsmassage Genietavond, elke week op donderdag Reis naar de rijkdom in jezelf Stemexpressie met Marius Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag


Non-dualiteit