Reis naar de rijkdom in jezelf
20 april en 7, 14, 21, 28 mei

Prijs:
€ 240 voor 4 avonden.

Website:
www.volwassen-mannelijkhei...

Download informatie

Volwassen Mannelijkheid

Wat is er aan de orde als man in deze tijd?

Oude rolmodellen passen niet meer. Je aanpassen aan vrouwen gaat ook niet werken. Wat gevraagd wordt is een oorspronkelijk mannelijk antwoord.
Dat antwoord zal je zelf moeten vinden maar wat helpt is dat er principes zijn - oeroud en getest - die nog steeds gelden. In deze workshop verkennen we die principes van volwassen mannelijkheid. Het is je potentieel.

In de kern gaat het om 4 dingen:
"een open hart, initiatief, stevigheid en verantwoordelijkheid."


Een volwassen man volgt altijd zijn eigen unieke spoor. Dat spoor zit al in je, ontdek het dus. Passief-zijn of terughouden is niet aan de orde.

Leer luisteren naar de feedback van het leven en met name van vrouwen, het positieve en negatieve. Een kwestie van absorberen en soms incasseren. Vervolgens beslis jij wat je volgende stap is. Dat is alleen aan jou. Daarom heet het:
"een volwassen man is noch bereidwillig, noch beschikbaar."


Jij initieert, wat die actie ook is: een lastig onderwerp aansnijden, vrijen met je vrouw, een nieuw project enz.
Conflicten ga je niet uit de weg maar leer je gebruiken. Ook kijken we naar hoe de vrouw(en) in je leven, maar ook het vrouwelijke in je, in te dammen zodat zij zich veilig gaat voelen, zich voor je opent en je beste vriendin wordt.

Een volwassen man is gecommitteerd aan zijn eigen pad en aan intelligente samenwerking met zowel de vrouw als met de wereld waarin hij leeft. Geen vrijblijvendheid.

Opgeven: info@volwassen-mannelijkheid.nl; 0654308195

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 20 april 2019
19:00-21:30
intro workshop (2 uur) Anders Avondje Uit
di 7 mei 2019
19:00-22:00
workshop avond 1 van 4
di 14 mei 2019
19:00-22:00
workshop avond 2 van 4
di 21 mei 2019
19:00-22:00
workshop avond 3 van 4
di 28 mei 2019
19:00-22:00
workshop avond 4 van 4

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust Ondernemers Netwerk Café Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem
Over de trainer
Steven Somsen
Volwassen Mannelijkheid


Telefoon:0654308195
Mobiel:0654308195
www.volwassen-mannelijkhei...
info@volwassen-mannelijkhe...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheater Biodanza Festival Stargate workshops Leren los laten, Jan Bommerez Beleef je Lijf Boeddha Festival 3 febr Open Dagen op 31 augustus & 1 september Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Buitengewoon Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Sprankeling voor jezelf en je kind Non-dualiteit Adem & Energie in balans Bewust in Contact De ontdekking van het ware zelf Fascia: anders dan anders Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Geweldloze Communicatie Festival Playful Abundance Tantra workshop Intuïtie & Persoonlijke kracht Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Bewust Ondernemers Netwerk Café Deep Healing Qi Gong Reis naar de rijkdom in jezelf Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden - Slow Dating Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Genietavond, elke week op donderdag