Ecstatic Dance (orginal)
20 en 27 november

Prijs:
€ 240 voor 4 avonden.

Website:
www.volwassen-mannelijkhei...

Download informatie

Volwassen Mannelijkheid

Wat is er aan de orde als man in deze tijd?

Oude rolmodellen passen niet meer. Je aanpassen aan vrouwen gaat ook niet werken. Wat gevraagd wordt is een oorspronkelijk mannelijk antwoord.
Dat antwoord zal je zelf moeten vinden maar wat helpt is dat er principes zijn - oeroud en getest - die nog steeds gelden. In deze workshop verkennen we die principes van volwassen mannelijkheid. Het is je potentieel.

In de kern gaat het om 4 dingen:
een open hart, initiatief, stevigheid en verantwoordelijkheid.


Een volwassen man volgt altijd zijn eigen unieke spoor. Dat spoor zit al in je, ontdek het dus. Passief-zijn of terughouden is niet aan de orde.

Leer luisteren naar de feedback van het leven en met name van vrouwen, het positieve en negatieve. Een kwestie van absorberen en soms incasseren. Vervolgens beslis jij wat je volgende stap is. Dat is alleen aan jou. Daarom heet het:
"een volwassen man is noch bereidwillig, noch beschikbaar"


Jij initieert, wat die actie ook is: een lastig onderwerp aansnijden, vrijen met je vrouw, een nieuw project enz.
Conflicten ga je niet uit de weg maar leer je gebruiken. Ook kijken we naar hoe de vrouw(en) in je leven, maar ook het vrouwelijke in je, in te dammen zodat zij zich veilig gaat voelen, zich voor je opent en je beste vriendin wordt.

Een volwassen man is gecommitteerd aan zijn eigen pad en aan intelligente samenwerking met zowel de vrouw als met de wereld waarin hij leeft. Geen vrijblijvendheid.

Opgeven: info@volwassen-mannelijkheid.nl; 0654308195

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 20 november 2018
19:30-22:00
workshop avond 3
di 27 november 2018
19:30-22:00
workshop avond 4 (laatste)

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Basiscursus Ontspanningsmassage Oud & Nieuw Celebration
Over de trainer
Steven Somsen
Volwassen Mannelijkheid


Telefoon:0654308195
Mobiel:0654308195
www.volwassen-mannelijkhei...
steven@vrijemoed.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance Eva Adem & Spieren in Balans Geweldloze Communicatie Festival Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Non-dualiteit Leren los laten, Jan Bommerez Biodanza Festival Improvisatietheater Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Intuïtie & Persoonlijke kracht Pure Dance | De Vijf Ritmes Boeddha Festival 3 febr Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Basiscursus Ontspanningsmassage Sprankeling voor jezelf en je kind Beleef je Lijf Fascia: anders dan anders Oud & Nieuw Celebration Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Reading en Healing Basis en verdieping Playful Abudance Pure Dance | De Vijf Ritmes


Reading en Healing Basis en verdieping