Time Bender Experience
woensdag 18 september

Prijs:
€ 25,- per avond

Website:
www.ademproblematiek.nl

Download informatie

Adem & Energie in Balans

Hoe zou het zijn om meer ruimte en ontspanning in je lichaam te ervaren? Je energieker te voelen, meer gegrond te zijn? Blokkades te verminderen of zelfs te verwijderen? Je comfortabel en thuis te voelen in je lichaam?

Elke maand organiseer ik een Ademavond in centrum Djoj van 20.00-22.00. In september zal deze plaatsvinden op woensdag de 18e.

Tijdens de training ‘Adem & Energie in balans’ ga je leren naar de adembehoefte van het lichaam te luisteren. Je wordt je bewust van de werking van het ademhalingsmechanisme en hoe je hierin balans creëert. Disbalans ontstaat door verkeerde spanningen van de spieren die betrokken zijn bij de ademhaling en die van nature ‘teamwork’ verrichten. Gelukkig kun je ook deze spieren trainen. Dit brengt veel positieve gevolgen met zich mee.

Door effectiever te ademen creëer je ruimte in je lichaam en ontstaat er diepe ontspanning en een betere doorstroming van de energie. Laura van der Voort, specialiste op dit gebied, leert je meer ruimte en rust te ervaren, waardoor je je vrijer en meer thuis gaat voelen in je lichaam, met name in het middenrif, de rug en het bekkengebied. Door meer bewustzijn en ruimte in het bekkengebied stimuleer je de energetische doorstroming en daarmee de seksuele energie. Zo ontstaat er een fijn (thuis)gevoel in een warm en doorbloed lichaam.

Inschrijven voor deze groepstraining kan via deze website. De kosten zijn 25,- per avond. Na het overmaken van het lesgeld is je plek gereserveerd.
Reknr NL07INGB0001495440 t.n.v. LH van der Voort.
Voor individuele sessies of vragen, mail naar Lauravandervoort1@gmail.com of bel 0630097313.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 18 september 2019
20:00-22:00
Adem & Energie in Balans


Oud & Nieuw Celebration