Beleef je Lijf
19 en 26 november

Prijs:
€150,00 voor vier avonden.

Website:
saam-leven.nl

Link naar inschrijven/betalen

Download informatie

Botsen, bewegen en bewustzijn

Niemand bestaat op zichzelf. Als mens zijn we verbonden; niet alleen met de mensen om ons heen, maar ook met al het andere dat bestaat in dit universum. Onze verbondenheid is misschien een feit, maar niet altijd even vanzelfsprekend of fijn. Relaties die de druk op het leven verhogen kunnen het leven dan ook zwaar maken. Ze kunnen de oorzaak van pijn, verdriet en onzekerheid zijn.

Onze natuurlijke reactie als we onder druk worden gezet is een combinatie van vechten, vluchten en/of bevriezen. Het nadeel van deze reacties is dat ze gemakkelijk de afstand en de spanning in een relatie vergroten, terwijl dat niet is wat we willen.

Deze cursus, die gebaseerd is op de kunst van het Aikido, biedt een alternatief voor ons ‘natuurlijke gedrag’. Je leert hoe je, juist in een relatie die onder druk staat, op zoek kunt gaan naar een open, ontspannen houding. Daardoor kun je niet alleen de nodige aandacht blijven geven aan de relatie die aandacht vraagt, je vergroot daarmee ook de eigen balans. Een win-win situatie dus.

De cursus biedt theorie, fysieke oefeningen en praktische handvaten, zodat zowel het hoofd als het lichaam kunnen leren. De cursus moedigt aan tot oefenen en experimenteren in het dagelijks leven en geeft ruimte voor inbreng van eigen casussen en praktijkvoorbeelden. Om de cursus zo effectief mogelijk te maken, wordt gewerkt met kleine groepen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 19 november 2018
19:00-22:00
Derde bijeenkomst
ma 26 november 2018
19:00-22:00
Vierde bijeenkomst

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Hans de Win
Saam-leven


Telefoon:0113 352462
Mobiel:0627371484
www.saam-leven.nl
hans@saam-leven.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Geweldloze Communicatie Festival Buitengewoon Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Leren los laten, Jan Bommerez Pure Dance Eva Sprankeling voor jezelf en je kind Intuïtie & Persoonlijke kracht Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Fascia: anders dan anders Playful Abudance Non-dualiteit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheater Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Basiscursus Ontspanningsmassage Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Oud & Nieuw Celebration Beleef je Lijf De ontdekking van het ware zelf Single Avonden - Slow Dating Boeddha Festival 3 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Biodanza Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Adem & Spieren in Balans Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag


Boeddha Festival 3 febr