Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei
28 januari en 4, 11, 18 februari

Prijs:
€150,00 voor vier avonden.

Website:
saam-leven.nl

Link naar inschrijven/betalen


Botsen, bewegen en bewustzijn

Heb je te maken met een uitdaging op relationeel gebied (privé of op het werk)? wil je groeien als mens, jezelf ontwikkelen? Ken je moeite in het leven en kun je die niet goed thuis brengen? Deze cursus kan je helpen.

Botsen bewegen en bewustzijn is een vorm van Aikido buiten de mat. De cursus is een ontdekkingstocht naar de mogelijkheden om meer stabiliteit en ontspanning te ervaren in het leven, met name door je meer bewust te worden van je houding, de ideeën die je hebt over jezelf en de wereld en de verbinding die je ervaart.

Niemand bestaat op zichzelf. Iedereen is verbonden met de wereld waarin hij leeft. Deze verbondenheid brengt vreugde, maar stelt ons ook voor uitdagingen. Centraal in de cursus staat het verkrijgen en behouden van een open houding. Een open houding biedt ontspanning en vergroot je balans. Het geeft je bovendien de mogelijkheid om gezonde aandacht te geven aan datgene wat in jouw leven aandacht vraagt.

Tijdens de cursus doe je oefeningen die verschillende onderdelen van je mens-zijn aan zullen spreken. Hoofd, hart en 'buik' leren namelijk op verschillende manieren. Het hoofd leert van nieuwe inzichten die het krijgt, het hart leert van de openheid die het mag ervaren en ons centrum leert door te bewegen. Alle drie krijgen ze aandacht in de cursus. Daardoor kun je snel grote stappen maken in je ontwikkeling.

Omdat we in kleine groepen werken, is er veel ruimte voor jouw eigen vragen en praktijkvoorbeelden. Deze cursus kan ook intern bij organisaties gegeven worden.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 28 januari 2019
19:00-22:00
Eerste avond van de cursus
ma 4 februari 2019
19:00-22:00
Tweede avond van de cursus
ma 11 februari 2019
19:00-22:00
Derde avond van de cursus
ma 18 februari 2019
19:00-22:00
Vierde avond van de cursus

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Boeddha Festival 3 febr Sprankeling voor jezelf en je kind
Over de trainer
Hans de Win
Saam-leven


Telefoon:0113 352462
Mobiel:0627371484
www.saam-leven.nl
hans@saam-leven.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
De ontdekking van het ware zelf Single Avonden - Slow Dating Fascia: anders dan anders Bewust Ondernemers Netwerk Café Playful Abundance Tantra workshop Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beleef je Lijf Leren los laten, Jan Bommerez Buitengewoon Djoj Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Bewust in Contact Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Stargate workshops Basiscursus Ontspanningsmassage Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Genietavond, elke week op donderdag Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance | De Vijf Ritmes Open Dagen op 31 augustus & 1 september Sprankeling voor jezelf en je kind Geweldloze Communicatie Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Improvisatietheater Biodanza Festival Reis naar de rijkdom in jezelf Adem & Energie in balans Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Deep Healing Qi Gong Non-dualiteit Boeddha Festival 3 febr


Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus