Genietavond, elke week op donderdag
zaterdag 31 augustus

Prijs:
Gratis Open dag Djoj

Website:
www.kernkrachtnu.nl


Het spel der tronen

Het spel der tronen, lichaamswerk gericht op grenzen en verlangen.
Zit jij op je troon? Neem je verantwoordelijkheid voor wat van jou is, voor dat wat jij wil, voor dat wat je krijgt en wat je toevertrouwd is?
In deze korte workshop gaan we door middel van een contact spel ontdekken dat we soms wel maar vaker niet op ons troon zitten. En wie niet op zijn troon zit geeft zijn macht weg en vaak ook zijn kracht. Wie wel op zijn troon zit heeft meer verantwoordelijkheid maar ook meer vrijheid, en ook als je niet krijgt wat je wil kun je in elk geval zeggen dat je ervoor bent gegaan.
Klaar voor meer vrijheid, plezier, ontspanning en energie? Welcome in de the game of thrones!
Via lichaamswerk/lichaamstaal gaan we voorbij aan ons brein en al zijn meningen en verhalen. Woorden zijn ter ondersteuning maar ons lijf heeft hier de hoofdrol. Het spel is gebaseerd op het model Wheel of Consent. Veiligheid en humor zijn de hoofdingrediënten van trainer Eline van Rijn, waardoor je uitgedaagd wordt trouw te blijven aan je eigen essentie.
Eline van Rijn is psychosomatisch fysiotherapeut met een passie voor de mens en zijn patronen. “We hebben ze allemaal. Dan kun je ze maar beter leren kennen!)”

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 31 augustus 2019
15:45-16:45
Open Dag Centrum Djoj, lees hier de beschrijving


Time Bender Experience