Adem & Energie in balans
zondag 24 maart

Prijs:
€ 20,00

Website:
www.ohmm.nl


Klankhealingconcert

Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen.

In de unieke healingconcerten van OHMM kom je zittend of liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf. De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, inheemse fluiten, oosterse snaarinstrumenten, verschillende drums en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis. Dit concert is meditatief van karakter en is daarom zowel een muzikale als spirituele reis.

De klankhealingconcerten worden gegeven door Peter Wilms en Henk van Glabbeek, twee bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied.

Henk van Glabbeek weet elke luisteraar te betoveren met diepe klanken van zijn inheemse fluiten en de duduk. In combinatie met de oosterse klanken van o.a. de Persische Tar, de Indiase Sitar en de Shurangiz laat hij je vertoeven in andere werelden. Kijk ook op https://www.facebook.com/henk.vanglabbeek

Peter Wilms staat als professioneel slagwerker al jaren op talloze podia in binnen- en buitenland. Hij kan je met de warme helende klank van de marimba in het diepst van je ziel raken.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 24 maart 2019
15:00-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Peter Wilms
Open Heart Music & Meditation


Telefoon:06-38544321
www.ohmm.nl
info@ohmm.nl
Peter Wilms op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance | De Vijf Ritmes Leren los laten, Jan Bommerez Expression of the Art within You Bewust Ondernemers Netwerk Café Sprankeling voor jezelf en je kind Playful Abundance Tantra workshop Het meisje wat aan de oever verscheen Reading en Healing Basis en verdieping Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Adem & Energie in balans Pure Dance | De Vijf Ritmes Biodanza Festival Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf DansKlank dagen Improvisatietheater Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden - Slow Dating Buitengewoon Djoj Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Open Dagen op 31 augustus & 1 september Biodanza met Monique Sajet Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Basiscursus Ontspanningsmassage


Expression of the Art within You