Intuïtie & Persoonlijke kracht
26 sep en 24 okt en 27 nov

Prijs:
€19,50

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €19,50.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Het kleine aantal deelnemers (12 personen) maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zonodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is. Stress, onrust, burn out, even niets? Kom ervaren wat de trillingen van de klankschaal met je kan doen.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden).
Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 26 sep 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
za 24 okt 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
vr 27 nov 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Cursus Ontspanningsmassage Anders Avondje Uit
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Biodanza jaargroep met Brenda Cursus Ontspanningsmassage Vrienden van Djoj Meet up Vijf Ritmes - Pure Dance Oud & Nieuw Celebration Ecstatic summer Djoj Floating By Djoj Zomerprogramma Wheel of Consent Kerstbiodanza Sensual tantric lifestyle Anders Avondje Uit Bewust Ondernemers Netwerk Café Heart of  Men Mannengroep AAU Single avonden Alles is liefde Open dag Tantrisch Genieten Zomereditie Intuïtie & Persoonlijke kracht Zomerprogramma de Quist Biodanza met Monique Sajet Schilder Workshops One Tribe Biodanza Zomeravonden Touch of Divinity, Tantradagen Biodanza Festival 2 januari 2021


Floating By Djoj