Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk)
29 feb en 4 apr en 8 mei

Prijs:
€17,50

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €17,50.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Het kleine aantal deelnemers (12 personen) maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zonodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is. Stress, onrust, burn out, even niets? Kom ervaren wat de trillingen van de klankschaal met je kan doen.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden).
Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 29 februari 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
za 4 april 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
vr 8 mei 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Boddymind Festival 2020 op 22 maart
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza met Monique Sajet Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Anders Avondje Uit Touch of Divinity, Tantradagen Bodymind Festival 2020 op 22 maart Open dagen 29 & 30 augustus Boeddha Festival 9 febr Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Wheel of Consent Sjamanistisch Festival Cursus Ontspanningsmassage Moondance Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Vijf Ritmes - Pure Dance Vrienden van Djoj Capoeira lessen voor Kinderen Bewust Ondernemers Netwerk Café Flesjmop 2020 Genietavond Stargate Workshops Intuïtie & Persoonlijke kracht Time Bender Experience Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Single Avonden


Sjamanistisch Festival