Pure Dance | De Vijf Ritmes
22 februari en 29 maart

Prijs:
€15,-

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €15,-.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Het kleine aantal deelnemers (12 personen) maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zonodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is. Stress, onrust, burn out, even niets? Kom ervaren wat de trillingen van de klankschaal met je kan doen.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden).
Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 22 februari 2019
19:30-21:30
VOL! Klanksessie ter ontspanning
vr 29 maart 2019
19:30-21:30
VOL! Klanksessie ter ontspanning

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Genietavond, elke week op donderdag One Tribe Biodanza zomeravonden
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Single Avonden - Slow Dating Fascia: anders dan anders Sprankeling voor jezelf en je kind One Tribe Biodanza zomeravonden Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheater Bewust Ondernemers Netwerk Café Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Het meisje wat aan de oever verscheen Reis naar de rijkdom in jezelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage Expression of the Art within You Biodanza met Monique Sajet Genietavond, elke week op donderdag Non-dualiteit Open Dagen op 31 augustus & 1 september Leren los laten, Jan Bommerez Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag DansKlank dagen Biodanza Festival Buitengewoon Djoj Playful Abundance Tantra workshop Adem & Energie in balans Pure Dance | De Vijf Ritmes Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


DansKlank dagen