Tantric Djoj
25 aug en 29 sep en 24 nov

Prijs:
€ 25,-- p.p.

Website:
www.inresonantie.nl


Klankhealing Concert

Anne & Jacinta van “Inresonantie” geven al vele jaren Klankhealing Concerten.

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen op een innerlijke reis op de klanken van onze instrumenten; de helende frequentie van licht en liefde.
Een uitnodiging om een avond de tijd voor jezelf te nemen, inspiratie op te doen, in rust te zijn of te komen. Je op te laden om volledig (weer) in jouw eigen kracht te zijn.
Terwijl je comfortabel ligt op een matras wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren en kan je ervaren hoe de klanken (frequenties) op jou inspelen en je weer opnieuw afstemmen op jouw unieke natuurlijke trilling. Terwijl wij ons onder de deelnemers begeven, bespelen we diverse etnische instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo e.a. instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intentie en frequenties. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit “het veld van gelegenheid” waar alles mag en niets moet! Zo haalt een ieder eruit wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel. Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar hoe er meer ruimte ontstaat voor het contact met wie jij werkelijk bent.

Voor info en reservering mail: klank@inresonantie.nl of bel 072-5340305, www.inresonantie.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 25 augustus 2018
17.00-18.00
za 29 september 2018
18:45-20:15
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 29 september 2018
21:00-22:30
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 24 november 2018
18:45-20:15
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 24 november 2018
21:00-22:30
Neem zelf een deken en kussentje mee.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Adem & Spieren in Balans
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Faciafit Reis naar de rijkdom in jezelf Adem & Spieren in Balans Sjamanistisch Festival Tantric Djoj Improvisatietheather, Speel je vrij Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 De ontdekking van het ware zelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Je ruimte innemen, improvisatietheather Cursus Feng Shui Basiscursus Ontspanningsmassage Tantra, bewust in contact


Ecstatic Dance (original)