Je ruimte innemen, improvisatietheather
25 aug en 16 sep en 12 okt en 11 nov

Prijs:
€ 95,00 inclusief koffie/thee en lunch

Website:
www.djoj.nl


Speel je vrij!

Zit er in jou een kind zit dat zich graag eens vrij zou spelen?

Improvisatietheater is een vrolijke en speelse manier om je eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Om scènes te gaan creëren “on the spot” besteden we uitgebreid aandacht aan de basisprincipes van improvisatietheater, principes die je kunnen helpen bij je persoonlijke groei en het verwezenlijken van je leerdoelen : in het moment zijn, zien wat er is, daar ja tegen zeggen en vertrouwen op je eigen spelimpulsen. Het is heerlijk om te ontdekken dat er altijd wat komt als je jezelf daar de ruimte voor geeft. Als je dat vertrouwen ontwikkelt win je aan vrijheid.

Deze basisprincipes zijn tevens de ingrediënten die je kunnen helpen om tot persoonlijke groei te komen. Door samen te improviseren kom je vaak op een luchtige en humorvolle wijze je eigen persoonlijke thema’s tegen. Door de feedback op je theaterspel wordt daar dan op een natuurlijk en organische manier een vertaalslag naar gemaakt. Je zult merken dat als je op die feedbackpunten veranderingen in je theaterspel kunt aanbrengen, je ook aan innerlijke ruimte en vrijheid wint m.b.t. je persoonlijke thema’s.

We beginnen de dag met een uitgebreide warming-up. Lekker los komen door middel van speelse oefeningen. Voorts gaan we met elkaar scènes maken, waarin de feedback garant staat voor spel- en persoonlijke ontwikkeling.
Wat is er mooier om tot groei te komen dan door te spelen, plezier te maken en met elkaar te lachen. Gun het jezelf. Speel je vrij!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 25 augustus 2018
13.15-14.15
Gratis introductie op Open Dag - Met theater op ontdekkingsreis in jezelf
zo 16 september 2018
10:00-17:00
vr 12 oktober 2018
10:00-17:00
zo 11 november 2018
10:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantric Djoj Stargate workshops
Over de trainer
Jacqueline Vergeer
J. Vergeer Training Therapie Theater


Mobiel:0614350718
www.provocatievetherapie.nl
vergeerjacqueline@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading en Healing Basis en verdieping Faciafit Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Pure Dance Eva Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheather, Speel je vrij Je ruimte innemen, improvisatietheather Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Stargate workshops Tantra, bewust in contact De ontdekking van het ware zelf Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Tantric Djoj Cursus Feng Shui Adem & Spieren in Balans Sjamanistisch Festival Intuïtie & Persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018