Intuïtie & Persoonlijke kracht
Prijs:
€ 95,00 inclusief koffie/thee en lunch

Website:
www.djoj.nl


Speel je vrij!

Zit er in jou een kind zit dat zich graag eens vrij zou spelen?

Improvisatietheater is een vrolijke en speelse manier om je eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Om scènes te gaan creëren “on the spot” besteden we uitgebreid aandacht aan de basisprincipes van improvisatietheater, principes die je kunnen helpen bij je persoonlijke groei en het verwezenlijken van je leerdoelen : in het moment zijn, zien wat er is, daar ja tegen zeggen en vertrouwen op je eigen spelimpulsen. Het is heerlijk om te ontdekken dat er altijd wat komt als je jezelf daar de ruimte voor geeft. Als je dat vertrouwen ontwikkelt win je aan vrijheid.

Deze basisprincipes zijn tevens de ingrediënten die je kunnen helpen om tot persoonlijke groei te komen. Door samen te improviseren kom je vaak op een luchtige en humorvolle wijze je eigen persoonlijke thema’s tegen. Door de feedback op je theaterspel wordt daar dan op een natuurlijk en organische manier een vertaalslag naar gemaakt. Je zult merken dat als je op die feedbackpunten veranderingen in je theaterspel kunt aanbrengen, je ook aan innerlijke ruimte en vrijheid wint m.b.t. je persoonlijke thema’s.

We beginnen de dag met een uitgebreide warming-up. Lekker los komen door middel van speelse oefeningen. Voorts gaan we met elkaar scènes maken, waarin de feedback garant staat voor spel- en persoonlijke ontwikkeling.
Wat is er mooier om tot groei te komen dan door te spelen, plezier te maken en met elkaar te lachen. Gun het jezelf. Speel je vrij!

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
Over de trainer
Jacqueline Vergeer
J. Vergeer Training Therapie Theater


Mobiel:0614350718
www.provocatievetherapie.nl
vergeerjacqueline@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
De ontdekking van het ware zelf Playful Abudance Sprankeling voor jezelf en je kind Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf Buitengewoon Djoj Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Faciafit Non-dualiteit Adem & Spieren in Balans Basiscursus Ontspanningsmassage Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Intuïtie & Persoonlijke kracht Sjamanistisch Festival Single Avonden - Slow Dating Reading en Healing Basis en verdieping Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Tantra festival 10 november Leren los laten, Jan Bommerez Biodanza Festival Pure Dance Eva


Non-dualiteit