Je ruimte innemen, improvisatietheather
25 aug en 30 sep en 28 okt en 2 dec

Prijs:
€ 95,00 inclusief koffie/thee en lunch

Website:
www.djoj.nl


Je ruimte innemen

Op speelse wijze inzicht verwerven in hoe je verbaal en non-verbaal communiceert en jezelf versterkt of verzwakt in relatie tot de ander.

Ken je dat? Je bent in interactie met iemand (je baas, collega, partner, vriend(in), kind) en je merkt dat je verzwakt in de verbinding. Je voelt dat je ruimte en persoonlijke macht weggeeft, maar kunt niet achterhalen hoe dat nu precies gebeurt. Of nog vervelender, je merkt het achteraf pas en weet niet hoe dit te veranderen. Heb je weer over je grenzen heen laten gaan, hoe kun je daar toch meer bewustzijn op krijgen om dat volgende keer te voorkomen?

In deze workshop gaan we d.m.v. improvisatietheater op een speelse en luchtige manier aan de slag met principes als: kracht en macht, je positie t.o.v. de ander en communicatie, verbaal en non-verbaal. En hoe je in houding en communicatie jezelf op subtiele wijze t.o.v. de ander kunt versterken en/of verzwakken.

Plezier en inzicht gaan hand in hand deze dag. Door middel van interactieve spelletjes en theater krijg je meer bewustzijn op het dagelijkse spel van getouwtrek om ruimte, positie en invloed waar we onbewust allemaal aan meedoen. Theorie wordt afgewisseld met inzichtgevende oefeningen. Speelse theaterscènes maken veel duidelijk over hoe we vaak onbewust grenzen aangeven, overschrijden, laten overschrijden en onze persoonlijke ruimte opeisen of juist weggeven.
Je gaat anders naar de interactie tussen mensen om je heen en die van jezelf, nu en in het verleden kijken. Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng zodat je handvatten meekrijgt om in de toekomst bewuster de interactie aan te gaan.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 25 augustus 2018
13.15-14.15
Gratis introductie op Open Dag - Met theater op ontdekkingsreis in jezelf
zo 30 september 2018
10:00-17:00
zo 28 oktober 2018
10:00-17:00
zo 2 december 2018
10:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantric Djoj Faciafit
Over de trainer
Jacqueline Vergeer
J. Vergeer Training Therapie Theater


Mobiel:0614350718
www.provocatievetherapie.nl
vergeerjacqueline@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Improvisatietheather, Speel je vrij Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Cursus Feng Shui Intuïtie & Persoonlijke kracht Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantra, bewust in contact Stargate workshops De ontdekking van het ware zelf Tantric Djoj Adem & Spieren in Balans Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Reis naar de rijkdom in jezelf Sjamanistisch Festival Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Faciafit


Faciafit