Bewust Ondernemers Netwerk Café
zondag 15 september

Prijs:
€85,- AUB reserveren. Overleg is mogelijk.

Website:
www.Munaythewilltolove.com

Download informatie

Munay-een weg naar vergeving

Stel jezelf eens de vraag: wat leeft er bij jou? Wat durf je aan te raken? Wat inspireert je, en kun je dit ook uiten? Wat is het dat jou belemmert om in vrijheid te leven?
In de workshop maak kennis met het Munay-symbool. Het symbol staat voor vergeven. Vergeven is het opruimen van ballast en ruimte maken voor iets nieuws.
Met munay als navigatie instrument maak je een reis door jezelf om zicht te krijgen op je innerlijke kracht.
Tijdens je reis met munay krijgen de volgende elementen de aandacht: -vergeven, -zelfliefde en authenticiteit, -ervaren en leren bewaken van een persoonlijke grens, -voelen van onze vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten , -gezonde relaties opbouwen en onderhouden.
Om de waarde van de het materiaal in ons hart te kunnen voelen nemen we de tijd om ervaringen en inzichten te delen, en doen wij enkele oefeningen.

Praktisch
De workshop 'Munay- een weg van vergeving' wordt gedragen en krijgt vorm door de verbinding tussen Jessica Bredero en Uta Negelen.

We beginnen om 10 uur geopend en besluiten om 16.30 uur met een eenvoudige ceremonie. Daarvoor mag je een persoonlijk kleinood meenemen, bijvoorbeeld een ring, steen of een afbeelding. Deze kan aan het centrum van de ceremonie worden toegevoegd.
Koffie, thee, water en iets lekkers zijn aanwezig. Je moet zelf voor je lunch zorgen.
Minima kunnen over de kosten in overleg.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 15 september 2019
10:00-16:30
Geannuleerd.


Beachparty 'JOY 2019'