Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
Dagelijks tot 22 uur, volgens afspraak

Prijs:
Neem contact met me op over kosten van individuele sessies en cursussen.

Website:
www.sylvia-i-saakes.com

Download informatie

Oorsuizen (Tinnitus) en rust

Oorsuizen (tinnitus) kan als een bliksem inslaan. Opeens dringt het tot je door dat er een geluid in je hoofd zit. Dat kan veel in je leven teweegbrengen. Maar hopeloos is het niet…!

Aandacht geven aan jezelf heeft effect op je oorsuizen. Er zijn heel verschillende vormen van aandacht geven. In de individuele sessies kun je ervaren dat bepaalde aandacht iets met je oorsuizen doet. Dan kun je ontdekken dat je er zelf invloed op kunt uitoefenen.

De wijze waarop we reageren op oorsuizen is voor een ieder verschillend. Er zit een logica achter je oorsuizen. Als je de logica ie leert doorzien bij jezelf, geeft dit op een dieper niveau ontspanning en hoopvol perspectief voor de toekomst. En ontspanning heeft op zich weer een verlichtend effect op je oorsuizen. Daarnaast is het mogelijk om in contact te komen met je innerlijke stilte en rust, ondanks het oorsuizen. Zo opent het oorsuizen een breed perspectievan inzicht en bewustzijn. Met de oefeningen kun je zelf ervaren welke helende mogelijkheden er zijn om het oorsuizen te verlichten. De oefeningen kunnen je ook in contact brengen met diepere lagen in jezelf, zoals je innerlijke stilte, rust, vreugde, kracht en liefde, ondanks het oorsuizen.

Er is ruimte en respect voor ieders individuele ervaring met oorsuizen.
De ervaring leert dat 1-4 sessies voldoende zijn om zelf te ervaren wat bij jou werkt.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 26 augustus 2018
13.15-15.30
Proefsessie 'Oorsuizen en Rust' op de Open Dag

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk. Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Sylvia I. Saakes
Praktijk Sylvia I. Saakes


Telefoon:0104718165
Mobiel:06 40916600
www.sylvia-i-saakes.com
info@praktijk-S.org
Sylvia I. Saakes op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheather, Speel je vrij Faciafit De ontdekking van het ware zelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantra, bewust in contact Cursus Feng Shui Adem & Spieren in Balans Reading en Healing Basis en verdieping Tantric Djoj Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Intuïtie & Persoonlijke kracht Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Pure Dance Eva Basiscursus Ontspanningsmassage Stargate workshops Sjamanistisch Festival


Reis naar de rijkdom in jezelf