Boeddha Festival 3 febr
OP AFSPRAAK.
Dagelijks tot 22 uur, volgens afspraak

Prijs:
Anderhalf uur sessie 100 euro. Informeer naar het 'Tinnitus pakket'.

Website:
www.sylvia-i-saakes.com

Download informatie

Oorsuizen (Tinnitus) en rust

Oorsuizen (tinnitus) kan als een bliksem inslaan. Opeens dringt het tot je door dat er een geluid in je hoofd zit. Dat kan veel in je leven teweegbrengen. Maar hopeloos is het niet…!

Aandacht geven aan jezelf heeft effect op je oorsuizen. Er zijn echter heel verschillende vormen van aandacht geven. In individuele sessies kun je ervaren dat bepaalde aandacht iets met je oorsuizen doet. Dan kun je ontdekken dat je er zelf invloed op kunt uitoefenen.

De wijze waarop we reageren op oorsuizen is voor een ieder verschillend. Toch zit er ondanks al die verschillen ook een gemeenschappelijke logica achter. Als je de logica leert doorzien bij jezelf en het proces hoe je reageert, geeft dit op een dieper niveau ontspanning en een hoopvol perspectief voor de toekomst. Ontspanning die op zich weer een verlichtend effect op je oorsuizen heeft.

Daarnaast is het mogelijk om in contact te komen met je innerlijke stilte en rust, ondanks het oorsuizen. Zo opent het oorsuizen een breed perspectief van inzicht, transformatie en bewustzijn. Met concrete oefeningen kun je zelf ervaren welke helende mogelijkheden er zijn om het oorsuizen te verlichten. Ze kunnen je ook in contact brengen met diepere lagen in jezelf, zoals je innerlijke stilte, rust, vreugde, kracht en liefde. Met oorsuizen en soms opeens ook zonder…

Er is ruimte en respect voor ieders individuele ervaring.
De ervaring leert dat 1-4 sessies voldoende zijn om zelf te ervaren wat bij jou werkt.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes De ontdekking van het ware zelf
Over de trainer
Sylvia I. Saakes
Praktijk Sylvia I. Saakes


Telefoon:0104718165
Mobiel:06 40916600
www.sylvia-i-saakes.com
info@praktijk-S.org
Sylvia I. Saakes op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Deep Healing Qi Gong De ontdekking van het ware zelf Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Fascia: anders dan anders Single Avonden - Slow Dating Boeddha Festival 3 febr Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Adem & Energie in balans Intuïtie & Persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit Playful Abundance Tantra workshop Basiscursus Ontspanningsmassage Genietavond, elke week op donderdag Stargate workshops Bewust in Contact Open Dagen op 31 augustus & 1 september Geweldloze Communicatie Festival Biodanza Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Beleef je Lijf Leren los laten, Jan Bommerez Bewust Ondernemers Netwerk Café Sprankeling voor jezelf en je kind Buitengewoon Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheater Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling