Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
6, 13 en 20 maart

Prijs:
€ 270,-. voor zes cursusavonden, incl koffie/thee. Is de prijs een belemmering voor je, neem dan contact met me op.

Website:
www.sylvia-i-saakes.com

Download informatie

Oorsuizen (Tinnitus) en rust

Oorsuizen (tinnitus) kan als een bliksem inslaan. Opeens dringt het tot je door dat er een geluid in je hoofd zit. Dat kan veel in je leven teweegbrengen. Maar hopeloos is het niet…!

Cursus
De wijze waarop we reageren op oorsuizen is voor een ieder verschillend. Vaak hebben we hierin een reactiepatroon, een standaard manier van omgaan ermee zoals we ook met andere moeilijke situaties in het leven omgaan. In deze cursus kun je gaan opmerken dat er ook andere, helende, mogelijkheden zijn in op onaangename, moeilijke of soms zelfs ondraaglijke situaties te reageren. Aandacht heeft effect op je oorsuizen, we oefenen met heel verschillende wijzen van aandacht geven aan onszelf en het oorsuizen geven. Dan kun je ontdekken dat er iets met het oorsuizen gebeurt en dat je er zelf invloed op kunt uitoefenen.
De oefeningen kunnen je ook in contact brengen met je innerlijke stilte en rust, ondanks de tinnitus.
Inzicht in de logica van je vaak onbewuste reactiepatronen, geeft ontspanning, en ontspanning heeft effect op je oorsuizen.
Door het oefenen met zelfhelende methoden kun je ontdekken wat bij jou werkt. De cursus leert je niet alleen met oorsuizen om te gaan, maar leert je veel over je’zelf’. Het brengt je in contact met diepere lagen in jezelf, zoals innerlijke stilte, rust, vreugde, kracht en liefde, met, en ondanks het oorsuizen.
We werken met lichaamsgerichte oefeningen, met aandacht voor en met zorgvuldigheid naar het oorsuizen. Het gaat altijd om wat je zelf opmerkt in jezelf. Jij staat erin centraal.

Individuele sessies
Je kunt ook individuele sessies overwegen, waarbij we meer gericht nog jouw situatie en ervaring centraal kunnen stellen. Locatie: in mijn prakti

Oorsuizen (Tinnitus) en rust

Datum
Tijd
Extra info
di 6 maart 2018
19:30-22:15
di 13 maart 2018
19:30-22:15
di 20 maart 2018
19:30-22:15

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Tantric Djoj
Over de trainer
Sylvia I. Saakes
Praktijk Sylvia I. Saakes


Telefoon:0104718165
Mobiel:06 40916600
www.sylvia-i-saakes.com
info@praktijk-S.org
Sylvia I. Saakes op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
5 ritmes dansreis Beleef je lijf festival 24 maart Change - Live Your Dream Reading & Healing Dans De Vijf Ritmes Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Genietavond