Buitengewoon Djoj
Dagelijks tot 22 uur, volgens afspraak

Prijs:
Neem contact met me op over kosten van individuele sessies en cursussen.

Website:
www.sylvia-i-saakes.com

Download informatie

Oorsuizen (Tinnitus) en rust

Oorsuizen (tinnitus) kan als een bliksem inslaan. Opeens dringt het tot je door dat er een geluid in je hoofd zit. Dat kan veel in je leven teweegbrengen. Maar hopeloos is het niet…!

Aandacht geven aan jezelf heeft effect op je oorsuizen. Er zijn echter heel verschillende vormen van aandacht geven. In de individuele sessies kun je ervaren dat bepaalde aandacht iets met je oorsuizen doet. Dan kun je ontdekken dat je er zelf invloed op kunt uitoefenen.

De wijze waarop we reageren op oorsuizen is voor een ieder verschillend. Er zit ook een logica achter je oorsuizen. Als je de logica leert doorzien bij jezelf, geeft dit op een dieper niveau ontspanning en hoopvol perspectief voor de toekomst. En ontspanning heeft op zich weer een verlichtend effect op je oorsuizen. Daarnaast is het mogelijk om in contact te komen met je innerlijke stilte en rust, ondanks het oorsuizen. Zo opent het oorsuizen een breed perspectief van inzicht, transformatie en bewustzijn. Met de oefeningen kun je zelf ervaren welke helende mogelijkheden er zijn om het oorsuizen te verlichten. De oefeningen kunnen je ook in contact brengen met diepere lagen in jezelf, zoals je innerlijke stilte, rust, vreugde, kracht en liefde, ondanks het oorsuizen.

Er is ruimte en respect voor ieders individuele ervaring met oorsuizen.
De ervaring leert dat 1-4 sessies voldoende zijn om zelf te ervaren wat bij jou werkt.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Sylvia I. Saakes
Praktijk Sylvia I. Saakes


Telefoon:0104718165
Mobiel:06 40916600
www.sylvia-i-saakes.com
info@praktijk-S.org
Sylvia I. Saakes op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Leren los laten, Jan Bommerez Non-dualiteit Pure Dance Eva Sprankeling voor jezelf en je kind Reis naar de rijkdom in jezelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Faciafit Stargate workshops Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Intuïtie & Persoonlijke kracht De ontdekking van het ware zelf Tantra festival 10 november Buitengewoon Djoj Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Biodanza Festival Sjamanistisch Festival Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Playful Abudance Single Avonden - Slow Dating Adem & Spieren in Balans Basiscursus Ontspanningsmassage


Leren los laten, Jan Bommerez