Tantric Djoj
Prijs:
Vanaf €45, afhankelijk van de sessie/cursus

Website:
www.coachingenhealingrotte...


Coaching en Healing

Welkom,

mijn doel is samen met jou actief op pad te gaan naar meer levensvreugde en gezondheid. Kortom op naar een vreugdevoller en gezonder leven.

Samen, middels individuele sessies, kunnen we mooi en doelgericht werk verzetten. Wat je nodig hebt is jouw inzet om voor je wens(en) te willen gaan.

We kunnen werken met diverse verschillende ingangen en werkstructuren, afhankelijk van je vraag. Sleutelwoorden zijn persoonlijk inzicht en vaardigheden, wijsheid, energie in en om je heen en transformatie. Daarnaast kunnen we werken aan intens diepe ontspanning door middel van zachte, doch krachtige, ontspannende en aardende voetreflexzone-massage.

De individuele sessies zijn gebaseerd op openheid, nieuwsgierigheid en respect. Doordat er vrij snel vertrouwen en inzicht ontstaat,kunnen we vaak vrij vlot mooie resultaten bereiken.

De sessies zijn op afspraak. De prijs is afhankelijk van je vraagstelling en de tijd die we er voor nodig hebben. Deze varieert van € 45 (tot max een uur), € 55 (max anderhalf uur) tot € 65 (max twee uur met de mogelijkheid een combi te maken tussen een werkstructuur en een voetreflexzone-massage).

Als je me ergens ziet op Djoj, spreek me gerust aan.

Je bent van harte welkom met je vraag.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Change - Live Your Dream Tantric Djoj
Over de trainer
Ingrid Elshof-Driessen
Coaching en Healing Rotterdam


Telefoon:010-452.06.43
Mobiel:06-273.66.913
www.coachingenhealingrotte...
ingrid@coachingenhealingro...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Tantric Djoj 5 ritmes dansreis Beleef je lijf festival 24 maart Reis naar de rijkdom in jezelf Reading & Healing Dans De Vijf Ritmes Stargate workshops Change - Live Your Dream


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018