Waar je Hart is, is je Thuis 29 september
24 mei vanaf 18.00 uur tot 26 mei 18.00. Het evenement vind plaats op de De Hoof, 5712 LM Someren, Nederland, dit alles in de buurt van Eindhoven.

Prijs:
€190,- in maart, €200,- in April, €210,- in mei. Lakenpakket €15,- + €10,- borg

Website:
www.buitengewoondjoj.nl

Link naar inschrijven/betalen

Download informatie

Buitengewoon Djoj

Djoj gaat naar buiten, en hoe! Deze lente (24 – 26 mei 2019) organiseert Centrum Djoj een meerdaags lentefestival in het landelijke Someren in Brabant. Het thema van het festival is ‘duurzaam geluk’. Het thema komt terug in de workshops, maar ook in de voeding! In landelijke hoeves en (bij goed weer) op de buitenvelden worden allerlei activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling georganiseerd.

Onderdelen die aan bod komen zijn:
* Self-Love
* Connecting
* Get Moving
* Meditation
* Treat Yourself
* Music & Entertainment
* Conscious Food

Duurzaam geluk
De lente is van oudsher het seizoen waarbij we weer naar buiten gaan treden en de in de winter vergaarde energie gaan transformeren. Het festival is een mooie manier om deze beweging bewust vorm te geven. Het thema ‘duurzaam geluk’ zal hierin de leidraad vormen. Wat maakt jou gelukkig? Wat heb je nodig om dit te mogen ervaren? Welke stappen zou je graag nog willen zetten? Maar ook; wat heb jij bij te dragen aan het geluk van anderen?
Wat kun je verwachten?

Er worden allerlei activiteiten georganiseerd waarin jij vrij bent om aan te sluiten. Je kiest wat voor jou op dat moment goed voelt. Dat kan zijn dansen, uitbundigheid, bewegen, samen, maar ook juist verstilling, op jezelf zijn, een onderwerp uitdiepen, in de natuur wandelen of een nieuwe vaardigheid leren. Al deze elementen zullen in verschillende vormen aanwezig zijn. Het is aan jou om te kiezen wat voor jou het beste past. Zo ziet het festival er voor iedereen anders uit, maar is het toch een gezamenlijke ervaring waarin iedereen zijn eigen ontwikkeling doormaakt.

Food
We willen bewust omgaan met onze eigen ontwikkeling, maar ook met de wereld om ons heen. We organiseren dit evenement dan ook samen met Vegenement. Zij zorgen ervoor dat het jou op het gebied van eten aan niks ontbreekt en dat er tegelijkertijd bewust met voeding wordt omgegaan. Het hele weekend lang heerlijke en bewuste voeding dus! Er zullen ook activiteiten rondom bewuste voeding georganiseerd worden waarbij je kunt aansluiten.

Overnachten:
Het is een meerdaags festival en we nodigen iedereen dan ook uit om te blijven overnachten op een kamer in één van de landelijke hoeves of op het kampeerveld met een tentje.
Intieme sfeer
De opzet van dit festival is kleinschalig. We willen graag een lieflijke omgeving en intieme sfeer creëren waarin mensen zich veilig voelen om zich te ontwikkelen en te genieten van wat er is.
Als dit alles jou aanspreekt, meld je dan aan via de inschrijfknop op onze site. Je bent van harte welkom!

Samen staan we sterker:
Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan dit evenement? Als vrijwilliger of in de vorm van een workshop/activiteit? Neem dan contact op met annika@djoj.nl voor meer informatie.

Een toegangsticket voor Buitengewoon Djoj & Vegenement Someren omvat:
- Deelname aan alle activiteiten die door Djoj en Vegenement worden aangeboden, met uizondering van privésessies die worden aangeboden door externe partijen (bijvoorbeeld massages en privé sessies).
- Eén bed in meerpersoons kamer of een plek voor een festivaltentje (zelf meenemen).
- €50 Aan munten voor maaltijden en en drankjes (extra munten zijn aan te schaffen tijdens het evenement). De munten uit het pakket zijn niet inwisselbaar voor geld. Extra munten zijn te koop op het terrein, deze zijn wel inwisselbaar.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 24 mei 2019
18.00
Het evenement vind plaats op de De Hoof, 5712 LM Someren, Nederland, dit alles in de buurt van Eindhoven.
za 25 mei 2019
 
zo 26 mei 2019
-18.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Stoelyoga - Yoga voor iedereen
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Playful Abundance Tantra workshop Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Biodanza met Monique Sajet Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Stoelyoga - Yoga voor iedereen Buitengewoon Djoj DansKlank dagen Non-dualiteit One Tribe Biodanza zomeravonden Ecstatic Summer Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Open Dagen op 31 augustus & 1 september Single Avonden - Slow Dating Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos Succes Stargate workshops Stoelyoga - Masterclass Kidsstatic Fascia: anders dan anders Reis naar de rijkdom in jezelf


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag