Single Avonden - Slow Dating
zondag 20 januari

Prijs:
€ 29,50 voor de hele dag inclusief koffie, thee en broodjes.

Download informatie

Beleef je lijf - festival!

Haal meer uit het leven!

In deze tijd van ‘jezelf voorbij lopen’ is het beleven van je eigen lijf een prachtig geschenk dat je jezelf kan geven. Dus hoe kan je 2019 beter beginnen dan met het Beleef je Lijf Festival in Centrum Djoj? Maak op zondag 20 januari kennis met lichaamswerk en de mogelijkheden die Bodymind Opleidingen biedt. Voor beginners, gevorderden en therapeuten. Natuurlijk staat plezier centraal: het is een festival!

Bodymind Opleidingen kent een lange en diepgewortelde traditie in het lichaamswerk. De docenten, trainers, therapeuten, alumni en studenten van de drie branches van Bodymind tonen je graag hun passie, kennis en kunde in het werk voor Bodymind Opleidingen. Bij de kortere en langere (mini)sessies, lezingen en workshops in verschillende niveaus is er ook voor jou vast iets waardevols te ontdekken.

De dag begint met een interactieve bijeenkomst waarin de mensen van Bodymind Opleidingen globaal hun werk uit de doeken doen. Hier worden de verschillen tussen de drie branches van Bodymind Opleidingen – Integrated Psychotherapy, Traumahealing en Heart & Sexuality - duidelijk gemaakt. Je kunt dus het beste een keuze maken uit het festivalaanbod na deze eerste plenaire bijeenkomst. De workshops en lezingen zijn verdeeld in drie niveaus: beginners, gevorderden en therapeuten. Je maakt zelf uit wat jou het beste past. Er is ook een workshop waarbij je samen met je (klein)kind aan de slag kunt. Voor ieder wat wils dus. Veel plezier!

Tijdschema
• 09.30-10.00 uur Eerst mogelijkheid om in te schrijven voor de workshops en de mini-sessies
• 10.00-11.30 uur Plenaire dynamische lezing
• 11.30-12.00 uur Pauze met mogelijkheid om in te schrijven voor de workshops en mini-sessies
• 12.00-13.30 uur Workshopronde 1
• 13.30-15.00 uur Lunch en mogelijkheid een mini-sessie te volgen
• 15.00-16.30 uur Workshopronde 2
• 16.30-17.00 uur Pauze en mogelijkheid een mini-sessie te volgen
• 17.00-18.00 uur Plenaire workshop om samen af te sluiten

Deze dag is erkend als nascholingsdag voor therapeuten aangesloten bij de SBLP. Je ontvangt een certificaat dat geldig is voor 6 uur nascholing. Te gebruiken voor je beroepsvereniging SBLP.

De optionele mini-sessies worden gegeven in de pauzes. Contante betaling van € 10,- aan de therapeut.

Download via de link hiernaast het volledige programma en vergeet niet om je op tijd in te schrijven. Je bent van harte welkom!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 20 januari 2019
09.30-18.00


Bewust in Contact