Sjamanistisch Festival
zondag 20 januari

Prijs:
€ 39,50 voor de hele dag inclusief koffie, thee en broodjes.


Beleef je lijf - festival!

In het Festival Beleef je Lijf, een samenwerking tussen Centrum Djoj en Bodymind Opleidingen, wordt lichaamsgerichte psychotherapie in woord en gebaar gepresenteerd en beleefd.
Bodymind Opleidingen kent een lange en diepgewortelde traditie in het lichaamswerk. De 3 branches van Bodymind; Integrated Psychotherapie, Heart & Sexuality en Somatic Experiencing laten zien wat ze te bieden hebben. Daarmee kan jij op een laagdrempelige of meer gevorderde wijze kennis komen maken.

In kortere en langere (mini)sessies, lezingen en workshops is er voor iedere bezoeker wat wils. De dag zal doortrokken zijn van het plezier, de kennis/kunde en bevlogenheid die de bij Bodymind Opleidingen betrokken docenten, trainers, therapeuten, alumni en studenten in hun leven en werk tot uitdrukking brengen.

In deze tijd van ‘jezelf voorbij lopen’, is het beleven van en het leven in je lijf een prachtig geschenk dat je jezelf kan geven. En het Beleef-je-Lijf-Festival een prachtig moment om daarmee te beginnen!

Trainers die tot nu toe bekend zijn (updates volgen):

Integrated Psychotherapie:
- Marjolijne van Buren-Molenaar
- Henne-Arnolt Verschuren
- Rosalie de Best

Heart & sexuality:
- Maya Kerstan
- Greet Vlaming

Traumahealing:
- Ankie Kühne
- Maud Berends

Leven in je lijf:
- Kim de Jong

Dagprogramma 20 januari 2019:

09:30-10:00: mogelijkheid om in te schrijven voor de workshops en voor de mini-sessies.
10:00-11:30: plenaire dynamische lezing
11:30-12:00: pauze met mogelijkheid om (alsnog) in te schrijven voor de workshops en mini-sessies.
12.00-13.30: workshop ronde 1
13:30-15.00: lunch en tevens mogelijkheid om een mini-sessie te volgen (mits ingeschreven)
15:00-16:30: workshop ronde 2
16:30-17:00: pauze en tevens mogelijkheid om een mini-sessie te volgen (mits ingeschreven)
17:00-18:00: plenaire workshop om de dag te integreren en samen af te sluiten.

De optionele mini-sessies van verschillende branches worden gegeven in de pauzes. Inschrijven vindt vooraf plaats. Contante betaling van € 10,- aan de therapeut.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 20 januari 2019
09.30-17.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Tantric Djoj
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra, bewust in contact Sjamanistisch Festival Pure Dance Eva Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Reis naar de rijkdom in jezelf Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Faciafit Improvisatietheather, Speel je vrij Reading en Healing Basis en verdieping De ontdekking van het ware zelf Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantric Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Intuïtie & Persoonlijke kracht Adem & Spieren in Balans Cursus Feng Shui Stargate workshops


Basiscursus Ontspanningsmassage