Bewust Ondernemers Netwerk Café
16, 30 oktober en 7, 14, 21 november

Prijs:
€ 35,- Opgeven kan ook via Melati@deNegenSterren.nl

Website:
www.denegensterren.nl

Link naar inschrijven/betalen


Feng Shui & Nine Star Ki

Drie themaworkshops waarin ik je graag vertel over de basis van Feng Shui, de vijf elementen en de astrologie die daarbij hoort, Nine Star Ki.

De eerste avond berekenen we jouw eigen geboortegetal. Het Nine Star Ki-profiel laat aan de hand van de vijf elementen zien met welke talenten je geboren bent. Ben jij bijvoorbeeld een meegaand water-type of toch een steeds-iets-nieuws-uitproberend hout-persoon? Verzamel je graag spullen je heen? Heb je de neiging chaotisch te zijn of vind je het juist fijn dat alles op een vaste tijd gebeurt?
Hier zit geen oordeel aan, maar het kan je wel inzicht geven in je eigen doen en laten. Ervaar het als een uitnodiging om aan de slag te gaan met zaken die misschien niet direct als vertrouwd voelen. Zo kan je alle 5 de elementen in je leven gaan toepassen.

De 2e en 3e workshop gaan over Feng Shui in je woning. Je woning en jij hebben een erg groot effect op elkaar. Deze wisselwerking vind ik bijzonder mooi want het geeft je ook de kracht om je leven aan te pakken. Door zaken in je woning te veranderen, ontstaat er een verandering in je leven. Kijk naar de kracht van opruimen en een mooie bos bloemen!

Themaworkshop 2 gaat over de woonkamer en de keuken.
In deze workshop zal ik dieper ingaan op de elementen hout, vuur en aarde. Onder ander familie, relaties, liefde, zorgen, voeding en opvoeden.
Themaworkshop 3 gaat over de slaapkamer en de badkamer.
De elementen metaal en water zal ik verder behandelen. Onder andere over rust en stilte, de materialen in de slaapkamer en kinderslaapkamer-tips.

Na afloop kan je lekker praktisch met Feng Shui aan de slag in je eigen huis! Opgeven kan via de website www.deNegenSterren.nl
Tot snel! Melati

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 16 oktober 2019
19:00-22:00
Feng Shui van woonkamer en keuken
wo 30 oktober 2019
19:00-22:00
Feng Shui van slaapkamer en badkamer
do 7 november 2019
19:00-22:00
Feng Shui & Nine Star Ki
do 14 november 2019
19:00-22:00
Feng Shui van woonkamer en keuken
do 21 november 2019
19:00-22:00
Feng Shui van slaapkamer en badkamer


Leren Loslaten, door Jan Bommerez