Ecstatic Dance (orginal)
OP AFSPRAAK.
22 en 29 juni

Prijs:
1 uur = 70 euro; 1,5 uur = 90 euro; Intro Reading (30 min.) = 30 euro

Website:
www.gelukscoach-rotterdam.nl


Chakrareading en coaching

Chakra Coaching begint met een reading van ca. 30 minuten (energy check). Door de reading wordt duidelijk wat op dit moment het thema is om aan te werken.

Na de reading volgt coaching op basis van chakrapsychologie om met jouw thema aan de slag te gaan en blokkades te transformeren. Door deze transformatie heb je weer meer energie ter beschikking en kun je je verder ontwikkelen.

Tijdens de sessies komen essentiële thema’s uit de chakrapsychologie aan bod zoals basiszekerheid, veiligheid, vertrouwen, voor jezelf opkomen, je grenzen aangeven, je emotionele draagkracht vergroten, vitaliteit, daadkracht en zelfvertrouwen.

Door coaching leer je met je angsten om te gaan, je perfectionisme los te laten en schuld en schaamte te overwinnen. Met als resultaat: zelfcompassie en zelfvertrouwen, het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en het helen van je relaties. Door deze heling kun je echt je eigen leven leiden, los van de verwachtingen van anderen.

Om kennis te maken kun je de eerste keer een Intro Reading boeken van ca. 30 minuten.

Gewone aura reading en healing is ook mogelijk: 60 min = 60 euro.

Afspraak maken via email: info@gelukscoach-rotterdam.nl
of via mobiel: 06-12 18 13 57

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 22 juni 2018
13:00-17:00
Alleen op afspraak.
vr 29 juni 2018
13:00-17:00
Alleen op afspraak.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag
Over de trainer
Angela Becker
Gelukscoach Rotterdam


Telefoon:010-4256523
Mobiel:0612181357
www.gelukscoach-rotterdam.nl
info@gelukscoach-rotterdam.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
De ontdekking van het ware zelf Adem & Spieren in Balans Tantra, bewust in contact Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Intuïtie & Persoonlijke kracht Cursus Feng Shui Improvisatietheather, Speel je vrij Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj Je ruimte innemen, improvisatietheather Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Sjamanistisch Festival


Je ruimte innemen, improvisatietheather