Ecstatic Summer Djoj
zondag 16 juni

Prijs:
1 dag € 80,00, 2 dagen € 150,00, 3 dagen € 210,00 (dit is incl lunch)


DansKlank dagen

DANSKLANK bestaat uit drie dagen, maar zijn los te volgen.

Elke dag geeft meer diepte aan je dans en je klank en telkens wordt je dans en klank wat vrijer. Daarom nodigen we je graag uit om alle dagen mee te doen, maar als dat niet kan, ben je ook 1 of 2 keer welkom.

DANSKLANK 1.0 | 13 APRIL | 10.30 - 17.30 | ZELFBEVRIJDING
DANSKLANK 2.0 | 12 MEI | 10.30 - 17.30 | OPEN IN CONTACT
DANSKLANK 3.0 | 16 JUNI | 10.30 - 17.30 | LAAT JE ZIEN & HOREN

WAAROM DANSEN? Omdat beweging de basis is van leven. Alles wat in beweging is, heeft de ruimte om vrijer te worden, te transformeren en te openen. Daarnaast geeft het plezier om je lichaam te bewegen.

Conscious Dance is steeds meer een begrip wat velen kennen, maar nog niet eigen hebben gemaakt. Er is een grote behoeft om je zelf en je lichaam op een bewuste manier te beleven. En dit gebeurd niet alleen maar op de dansvloer, maar het is iets wat een deel van je leven zou kunnen zijn. De dansvloer is je oefen plek

WAAROM KLINKEN? Of stemexpressie wordt het ook wel genoemd. Omdat het eerste wat we doen als we geboren worden is geluid maken, net als bewegen. Dit is een taal van het hart en de vertaling van onze ziel. We kunnen contact maken, uitdrukking geven, uiten en nog veel meer met onze stem.

Stemexpressie wordt steeds meer aangeboden, omdat de innerlijke behoefte om jezelf te laten horen, gehoord te worden of te communiceren, steeds dat gemanifesteerd wilt worden.

Lucia Klinefelter geeft de klank/stemexpressie en Saryo v Lakerveld doet de dans en samen gaan we in de versmelting en maken we er één van. Beide zijn ervaren docenten.

Vragen: saryo@kpnmail.nl of 06 48152072, aanmelden via djoj

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 16 juni 2019
10:30-17:30
Geannuleerd.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Genietavond, elke week op donderdag Stemexpressie met Marius
Over de trainer
Saryo van Lakerveld
Terra Nova | De Vijf Ritmes


Telefoon:015 2566286
Mobiel:06 48152072
www.terranova-dans.nl
terranova@devijfritmes.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Kidsstatic Non-dualiteit Boeddha Festival 9 febr Genietavond, elke week op donderdag Stemexpressie met Marius Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Moeiteloos Succes Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling One Tribe Biodanza zomeravonden DansKlank dagen Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Ecstatic Summer Djoj Open Dagen op 31 augustus & 1 september Playful Abundance Tantra workshop Cursus Ontspanningsmassage


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag