Genietavond, elke week op donderdag
9 mei en 6 juni

Prijs:
€17,50,- p.p. indien je online boekt en betaald. Kom je aan de deur dan betaal je €22,50. In de prijs is inbegrepen de workshop, vrij dansen en hapje na afloop. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Website:
www.moniquesajet.nl


Biodanza met Monique Sajet

Door jouw leven te dansen voel je beter wat fijn en prettig is. Het lijkt simpel en dat is het ook; muziek en beweging brengen je in verbinding met je zelf en de ander.Je ontdekt jouw ritme en leert af te stemmen op het ritme van de ander. Niet volgens een vast stramien, maar gewoon hoe het voelt voor jou, op dat moment.

Dat noemen wij een vivencia = een beleving in het hier en nu.

Bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dans schoentjes in makkelijk zittende kleding, laagjes is handig; soms dans je wild en onstuimig en dan weer rustig en stil. Je hebt geen danservaring nodig. Dansen is een speelse manier je fysiek en mentaal krachtiger te voelen en te leren surfen op de golven van je bestaan.

Het eerste gedeelte dansen we op swingende en gepassioneerde muziek, de tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen. Soms dans je samen, alleen of met de groep.

Leer je te verbinden met jouw dromen en idealen en voel en ervaar hoeveel plezier je kunt ervaren, na afloop genieten we na met hapjes in de gezellige bar van Djoj. Voel je welkom ! Dit is een avondje uit waar je vitaal en blij van wordt en nog lang zal blijven voelen.

Naast deze avonden kun je met mij dansen in Rozenburg, tijdens het biodanza festival en de vakantie die ik jaarlijks organiseer in Zuid West Frankrijk. Verder geef ik personal coaching en massages voor mannen en vrouwen die willen leren beter in hun lijf te zitten. Dit kan op afspraak.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 9 mei 2020
20:00-22:30
Geannuleerd. Biodanza beweegt je
za 6 juni 2020
20:00-22:30
Biodanza beweegt je


Anders Avondje Uit