Ecstatic Dance (orginal)
zaterdag 1 juni

Prijs:
€17,50,- p.p. indien je hier online boekt en betaald. Kom je aan de deur dan betaal je €22,50. In de prijs is inbegrepen de workshop, vrij dansen en hapje na afloop. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Website:
www.moniquesajet.nl


Biodanza met Monique Sajet

Door jouw leven letterlijk te dansen voel je veel beter wat fijn en prettig is. Het lijkt heel simpel en dat is het ook, muziek en beweging brengen je in verbinding met je 'zelf' en de ander. Je ontdekt jouw ritme en leert af te stemmen op het ritme van de ander. Niet volgens een vast stramien, maar gewoon hoe het voelt voor jou, op dat moment. Dat noemen wij een vivencia = een beleving in het hier en nu.

Bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dans schoentjes in makkelijk zittende kleding, laagjes is handig, want soms dans je wild en onstuimig en soms rustig en stil. Je hebt geen danservaring nodig. Dansen is een speelse manier je fysiek en mentaal krachtiger te voelen en te leren surfen op de golven van je bestaan.

Het eerste gedeelte dansen we op swingende en gepassioneerde muziek, de tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen. Soms dans je samen, soms alleen of met de groep.

Leer je te verbinden met jouw dromen en idealen en voel en ervaar hoeveel plezier je kunt ervaren, na afloop genieten we na met hapjes in de gezellige bar van Djoj.

Voel je welkom ! Dit is een avondje uit waar je vitaal en blij van wordt en wat je nog lang zal blijven voelen.

iedere tweede zaterdag van de maand kun je met mij dansen.

Reserveer online en pak JOUW KORTING en geniet van het leven!

Monique

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 1 juni 2019
20:00-22:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Fascia: anders dan anders
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Cursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes Biodanza met Monique Sajet Ecstatic Summer Djoj Fascia: anders dan anders Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Non-dualiteit DansKlank dagen Bewust Ondernemers Netwerk Café Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Moeiteloos Succes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Open Dagen op 31 augustus & 1 september Kidsstatic Boeddha Festival 9 febr One Tribe Biodanza zomeravonden Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Genietavond, elke week op donderdag Playful Abundance Tantra workshop


Open Dagen op 31 augustus & 1 september