Touch of Divinity, Tantradagen
Prijs:
Losse lessen á € 15,00, Kaart voor 4 lessen á € 50,00, Kaart voor 8 lessen á € 90,00 Kennismakingsaanbod: 3 keer dansen voor €35,00.

Website:
www.move2miracles.nl


Biodanza met Cees

Biodanza, ook wel de dans van het leven genoemd, roept intens beleefde ervaringen op door middel van muziek, beweging en contact tussen mensen. Biodanza gaat over voelen en ervaren, het brengt je uit het hoofd en in je lijf.
Deze ervaringen worden vivencia’s genoemd. Het zijn belevingen van in het hier-en-nu zijn, waarbij je opgaat in de dans en je in een diepere verbinding met jezelf en je essentie komt.

Door het regelmatig dansen in een wekelijkse Biodanzagroep komt er een proces op gang in jezelf wat je dichter bij je kern brengt. De meeste deelnemers aan een Biodanzagroep ervaren na enige tijd dat hun leven op positieve wijze verandert. Ze ervaren meer zelfvertrouwen, voelen zich lekkerder in hun vel en zijn beter in staat om liefdevolle relaties te onderhouden.

De workshops beginnen met een actief gedeelte om in je lijf te komen, waarin de oefeningen en de dansen de vitaliteit en levenskracht stimuleren. In de tweede helft worden de oefeningen en dansen wat rustiger, zodat je lichaam ontspant en nieuwe energie kan opdoen. Tijdens de workshops wordt niet gesproken, zodat het denken tot rust komt en we uit het hoofd in ons lijf komen. Ik introduceer de dansen en doe ze soms in het kort voor. Hierna word je uitgenodigd om jouw dans te dansen. Je danst op jezelf, met zijn tweeën of met de hele groep. Draag gemakkelijk zittende kleding. Je danst op blote voeten.

Biodanza is er voor iedereen, ongeacht je leeftijd of je fysieke gesteldheid. Een goede conditie is niet nodig en ervaring met dansen ook niet. Kortom iedereen is welkom. Kom je voor het eerst? Neem even contact met mij op!


Biodanza Festival 2 januari 2021