Cursus Ontspanningsmassage
19 en 20 juni

Prijs:
€540,- voor 4 weekenden incl. workshops, koffie/thee en lunches

Website:
www.biodanzametbrenda.nl


Biodanza Jaargroep met Brenda

Biodanza jaargroep "Liefde voor het leven"

Wil je de diepte van Biodanza kennen? Heb je zin om samen 4 weekenden te dansen en doorbraken te maken? In deze jaargroep kun je je laten raken door de rijke dansen van biodanza en een grote sprong maken in de verdieping van jouw levenskwaliteit. In deze biodanza jaargroep met Brenda van Broekhoven staat jouw leven centraal. Het motto is: Leef jou leven voluit met liefde, blijdschap en energie!

Je leert jezelf beter kennen, leert elkaar kennen en omarmt het leven vol liefde, vertrouwen en waarheid. Biodanza is een zachte, tedere en organische weg die tegelijkertijd heel doorsnijdend is en helderheid brengt. Heb je zin om je 5 weekenden met een groep te verbinden en dit avontuur aan te gaan? Dan is een biodanza jaargroep voor jou interessant.

Ter voorbereiding van deze jaargroep heb je minimaal 2 jaar wekelijkse biodanza ervaring nodig. We dansen in de ruime zaal 10. In deze weekenden kun je vrienden voor het leven maken.

Brenda is een facilitator met ruim 7 jaar biodanza ervaring, een leven vol levenslust, reiservaring, liefde voor de natuur en een achtergrond in NLP, zijnstraining, systemisch werk en natuurkunde.

Meer informatie? Mail naar [email protected]
Ik vind het leuk om van je te horen.

PS Deze jaargroep heeft reeds een weekend gedanst, maar het is mogelijk om in te stromen voor ervaren dansers. Er zijn nu nog 4 weekenden.

Biodanza jaargroep met Brenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 19 jun 2021
10.30-17.30
Vijfde weekend 19 en 20 juni
Hillegersberg, Rotterdam
zo 20 jun 2021
10.30-17.30
Vijfde weekend 19 en 20 juni
Hillegersberg, Rotterdam


Cursus Ontspanningsmassage