Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
donderdag 20 december

Prijs:
Kennismakingsles: €15 (2e keer gratis), seizoenskaart: €225 (17 weken)

Website:
www.biodanza-rotterdam.nl


Biodanza met Brenda

Biodanza is een vreugdevol en dansend pad van transformatie. Je danst jezelf vrijer en gelukkig en elke week is de vivencia (workshop) weer anders. Biodanza stelt het leven centraal en zo ontwikkel je je volle potentieel op het vlak van vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie.

Het beste is om het te komen ervaren. Zo kun jezelf voelen wat het jouw kan brengen. Je bent welkom om een kennismakingsles mee te komen dansen. In de week daarna kun je gratis nog een keer dansen. Het is fijn als je me vooraf even een email (brenda@heartbeatevolution.com) stuurt als je wilt komen.

WEKELIJKSE GROEP
Deze groep is toegankelijk voor beginnende dansers. Ook ervaren dansers zijn welkom. Voor de veiligheid in de groep wordt goed gezorgd. Het is een groep met warme openheid en ruimte voor jouw eigen tempo van ontwikkeling. Op woensdagavond is er een groep voor dansers met minimaal een half jaar ervaring. Dit is in het centrum van Rotterdam.

Elke Biodanza groep, facilitator en workshop is weer anders. Voel je vrij om te komen ontdekken of dit een groep is waar jij graag verder in wilt groeien, genieten en je mee wilt verbinden.

De groep wordt geleid door Brenda van Broekhoven met assistentie van Annie Vermaat. Twee vrouwen met velen jaren ervaring in het begeleiden van groepen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 20 december 2018
10:15-11:45
Inloop om 10 uur

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Improvisatietheater Biodanza Festival
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag De ontdekking van het ware zelf Stargate workshops Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Genietavond, elke week op donderdag Geweldloze Communicatie Festival Adem & Spieren in Balans Biodanza Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Single Avonden - Slow Dating Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Non-dualiteit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Basiscursus Ontspanningsmassage Improvisatietheater Reading en Healing Basis en verdieping Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Boeddha Festival 3 febr Intuïtie & Persoonlijke kracht Bewust in Contact Sprankeling voor jezelf en je kind Buitengewoon Djoj Leren los laten, Jan Bommerez Fascia: anders dan anders Beleef je Lijf Oud & Nieuw Celebration


Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem