Adem & Spieren in Balans
21 en 28 juni

Prijs:
Kennismakingsles (2x): €15. Op 10 mei dansdag: €60 incl soep (t/m 6 mei, daarna €65) Opgeven voor dansdag via e-mail: brenda@heartbeatevolution.com

Website:
www.biodanza-rotterdam.nl


Biodanza met Brenda

Biodanza is een vreugdevol en dansend pad van transformatie. Je danst jezelf vrijer en gelukkig en elke week is de vivencia (workshop) weer anders. Biodanza stelt het leven centraal en zo ontwikkel je je volle potentieel op het vlak van vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie.

Het beste is om het te komen ervaren. Zo kun jezelf voelen wat het jouw kan brengen. Je bent welkom om een kennismakingsles mee te komen dansen. In de week daarna kun je gratis nog een keer dansen. Het is fijn als je me vooraf even een email (brenda@heartbeatevolution.com) stuurt als je wilt komen.

DANSDAG HEMELVAARTSDAG
Thema "Heel mijn hart"
Kosten: €60 (t/m 6 mei, daarna €65)
Tijd: 11-18u
Opgeven: brenda@heartbeatevolution.com
Meer info: http://www.biodanza-rotterdam.nl/hemelvaartsdag-heel-mijn-hart/

WEKELIJKSE GROEP
Deze groep is toegankelijk voor beginnende dansers. Ook ervaren dansers zijn welkom. Voor de veiligheid in de groep wordt goed gezorgd. Het is een groep met warme openheid en ruimte voor jouw eigen tempo van ontwikkeling. Op woensdagavond is er een groep voor dansers met minimaal een half jaar ervaring. Dit is in het centrum van Rotterdam.

Elke Biodanza groep, facilitator en workshop is weer anders. Voel je vrij om te komen ontdekken of dit een groep is waar jij graag verder in wilt groeien, genieten en je mee wilt verbinden.

De groep wordt geleid door Brenda van Broekhoven met assistentie van Annie Vermaat. Twee vrouwen met velen jaren ervaring in het begeleiden van groepen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 21 juni 2018
10:00-11:45
Blote voeten, soepele kleding
do 28 juni 2018
10:00-11:45
Blote voeten, soepele kleding

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Cursus Feng Shui De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Tantra, bewust in contact De ontdekking van het ware zelf Tantric Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Basiscursus Ontspanningsmassage Dans De Vijf Ritmes Cursus Feng Shui Sjamanistisch Festival Adem & Spieren in Balans Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Je ruimte innemen, improvisatietheather Intuïtie & Persoonlijke kracht Improvisatietheather, Speel je vrij


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!