Dans de vijf Ritmes
OP AFSPRAAK.
donderdag 21 juni

Prijs:
€ 150 voor 6 avonden. Dit is incl koffie/thee en gebruik van (teken)materialen.

Website:
www.krachtvanverbeelding.nl


Breng jezelf in kaart

Teken jouw verschillende kanten
Ken jij dat stemmetje in je hoofd dat op alles kritiek geeft wat je doet? Heb je sommige dingen alweer gedaan terwijl je je zo had voorgenomen het niet meer te doen?
Door de verschillende (soms tegengestelde) kanten van jezelf te ontdekken en tekenend in kaart te brengen krijg je inzicht in je gedrag en waarom het niet altijd efficiënt is. Je leert je kwaliteiten en je valkuilen te herkennen, in te zetten of te ontwijken. Dit alles met een enorme dosis humor en speelse creativiteit. Maak van jezelf een spel!

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop “Breng jezelf in kaart” is voor mensen die eens op een andere manier naar zichzelf willen kijken. Je kijkt op een niet oordelende manier naar jezelf en ontdekt de veelzijdigheid van wie je bent. Niet om te kijken wat er mis is, maar gewoon om te kijken wat er is.

Werkvormen
Je krijgt informatie over de persoonlijkheid en de deelpersonen.
Verder maak ik gebruik van visualisaties, aandachtsoefeningen en intuïtief tekenen. We laten de beelden en namen spontaan opkomen vanuit ons innerlijk.
Voor elk deel van ons maken we een kaart met een tekening erop of een persoonlijk symbool. Ieder op zijn/haar eigen manier. We vullen de achterkant van de kaart in met de bijbehorende eigenschappen.

Wat levert deze workshop je op?
• Je leert met humor en creativiteit naar jezelf te kijken.
• Je ontdekt dat iedereen net als jij tegengestelde kanten heeft die elkaar in de weg kunnen zitten.
• Je hebt een kaartensysteem gemaakt van delen van jezelf zodat je ermee kunt spelen.
• Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Ook goed te gebruiken bij sollicitaties of bij presentaties

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 21 juni 2018
19:45-22:00
Alleen op afspraak.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Intuïtie & Persoonlijke kracht
Over de trainer
Ria van der Burg
Kracht van Verbeelding


Telefoon:010-4124528
Mobiel:06-23294135
www.krachtvanverbeelding.nl
info@krachtvanverbeelding.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra, bewust in contact Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantric Djoj Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Cursus Feng Shui Intuïtie & Persoonlijke kracht Sjamanistisch Festival Adem & Spieren in Balans Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reading en Healing Basis en verdieping De ontdekking van het ware zelf Dans De Vijf Ritmes Improvisatietheather, Speel je vrij Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018


Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag