Fascia: anders dan anders
20 en 27 mei

Prijs:
€ 65,-/€ 75,- (60/75 min.); hele seizoen 2019 mogelijk op afspraak

Website:
www.ingridvanschuylenburch.nl

Download informatie

Cranio-sacraal therapie

Door middel van een lichte aanraking en contact te maken met het bindweefsel en het cranio-sacrale systeem ontstaat een diepe vorm van ontspanning ter bevordering van innerlijke rust, opheffen van spanningen en blokkades en het stimuleren van het zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Naast de ademhaling en hartslag bestaat op een dieper niveau in ons lichaam het ritme van het Cranio-sacrale systeem. Dit ritme is overal voelbaar als een zachte op- en neergaande beweging. Het cranio-sacraal systeem bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg met er omheen zeer sterke vliezen, waartussen het hersenruggenmergvocht ritmisch beweegt. Het geheel wordt omgeven en beschermd door de botten van de schedel (cranium) en wervelkolom tot onderaan het heiligbeen (sacrum). Binnen dit systeem bevindt zich ook het zenuwstelsel. Alle structuren in het lichaam zijn direct of indirect met elkaar verbonden door een bindweefselstructuur.

De cranio-sacraal therapie is ontstaan vanuit de osteopathie, en is in de jaren zeventig in de Verenigde Staten verder ontwikkeld door de osteopatisch arts John E. Upledger.

Voor wie
Cranio-sacraal therapie is voor iedereen aan te bevelen. Cranio-sacraal nodigt het lichaam uit om weer zoveel mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is en stimuleert het zelfherstellende vermogen. Ook zonder concrete klachten kan behandeling worden aanbevolen ter bevordering van innerlijke rust en algehele welbevinden.

Behandeling
Bij de Cranio-sacraal therapie wordt gewerkt met een lichte aanraking. U kunt uw eigen (gemakkelijk zittende) kleding aanhouden. Alleen de schoenen gaan uit.

Kijk voor Alexander Techniek les bij categorie 'Lichaamswerk'

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 20 mei 2019
09:00-18:00
Cranio-sacraal|Alexandertechniek op afspraak
ma 27 mei 2019
09:00-18:00
Cranio-sacraal|Alexandertechniek op afspraak

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni
Over de trainer
Ingrid van Schuylenburch
AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch


Telefoon:06 3861 9234
Mobiel:06 3861 9234
www.ingridvanschuylenburch.nl
at.cranio@ingridvanschuyle...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Cursus Ontspanningsmassage Open Dagen op 31 augustus & 1 september Biodanza met Monique Sajet Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Bewust Ondernemers Netwerk Café Playful Abundance Tantra workshop Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Genietavond, elke week op donderdag Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Moeiteloos Succes Fascia: anders dan anders Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Kidsstatic Ecstatic Summer Djoj One Tribe Biodanza zomeravonden Boeddha Festival 9 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes DansKlank dagen Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Reis naar de rijkdom in jezelf


Non-dualiteit