Basiscursus Ontspanningsmassage
Prijs:
€40


Cranio Sacraal

Een Cranio Sacrale sessie is een reis naar de binnenwereld die aan ons zenuwstelsel oude herinneringen van diepe ontspanning, vertrouwen en loslaten oproept. Op deze plek aangekomen kan het lichaam starten met zichzelf te regenereren. Dit heeft een verjongend en genezend effect op het totale lichaam. Pijnpatronen beginnen te verdwijnen en oude trauma’s verliezen hun impact op het hele mechanisme. Stresszones en verkrampingen beginnen los te laten en gevoelens veranderen; er treedt algemene verlichting op.

De gegeven therapie word gedaan door middel van zachte aanrakingen op het lichaam waardoor alle cellen herinnerd worden aan hun ware functie en hun doel. Ze worden hierin weer verbonden met de middenlijn. Hierdoor ziet de cliënt het vertrouwen van zijn diepste weten hersteld worden. Via deze herinnering word de oorspronkelijke orde hersteld.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Inge Deckmyn
Midline


Telefoon:06 38347146
www.midline.nl
info@midline.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading en Healing Basis en verdieping Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Je ruimte innemen, improvisatietheather Pure Dance Eva Non-dualiteit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Buitegewoon Djoj Leren los laten, Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Tantra festival 10 november Faciafit Basiscursus Ontspanningsmassage Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abudance Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Adem & Spieren in Balans Sjamanistisch Festival Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Improvisatietheather, Speel je vrij


Playful Abudance