OP AFSPRAAK.

Prijs:
€65,- tot €75 per uur

Website:
www.ziningrip.nl


Coaching

Wil jij veerkrachtiger in je leven staan?
Coaching is belangrijk voor iedereen die op een punt gekomen is waarop je de noodzaak voelt om te veranderen. Om nieuwe mogelijkheden te zoeken omdat ‘doen wat je altijd doet’ niet meer werkt. Je bent misschien vastgelopen in een situatie, in je contact met anderen, collega’s, je ouders of je kinderen.
Het kan ook zijn dat je een stap wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Soms is er een concrete aanleiding voor. Zoals een verlies, een stukgelopen relatie, problemen op het werk of een (bijna) burn-out. Het kan ook iets zijn wat langer sluimert. Denk aan gevoelens van eenzaamheid, een gemis aan zingeving, gebeurtenissen uit verleden die gaan wringen of vastgeroeste patronen die je niet kunt veranderen. Soms loop je tegen dingen aan die je herkent, maar waar je geen grip op hebt.
Als je dit aanpakt is het een mogelijkheid om een stap verder te komen. Dichter komen bij wat je werkelijk wilt. Werkelijke vooruitgang en meer kwaliteit van je leven.
Deze stap maken is een uitdaging en niet eenvoudig om alleen te doen. Mijn systemische coaching kan je hierbij helpen, neem gerust contact met me op.

Zie mijn website: www.ziningrip.nl