Tantric Djoj
woensdag 6 juni

Prijs:
Workshop €20,-; Consult koppel €75 p.p, 90 minuten; Consult individueel €85, 60 minuten (gehele of gedeeltelijke vergoeding is mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering).

Download informatie

Relatiecoaching en Relatietherapie

Tijdens de sessies ligt de focus op het maken van verbinding.

De begeleiding heeft twee invalshoeken: de communicatie en de dynamiek in de relatie. Tijdens de begeleiding krijg je handvatten om de communicatie te verbeteren en contact te maken met jezelf en de ander. Daarnaast ligt de focus op ieders individuele inbreng in de relatie, het effect daarvan op de ander en hoe deze patronen doorbroken kunnen worden.

De begeleiding is ook geschikt voor andersoortige relatievraagstukken dan partnerrelaties. Je mag samen komen maar ook alleen ben je van harte welkom.

In de begeleiding wordt gewerkt met verbindende (geweldloze) communicatie en opstellingen. Opstellingen wijzen de weg hoe je liefdevol en in balans met jezelf en anderen kan samenleven. Je krijgt inzicht in de patronen waarin jij vastzit en hoe je die kan doorbreken.

Op woensdag 6 juni 2018 wordt de avondworkshop "Inzicht in Relaties dmv Opstellingen" gegeven van 19.30 tot 22.15 uur. Je kan je aanmelden via deze pagina. Nadere informatie: zie knop Download informatie.

Tijdens de Open dagen bij Djoj is het mogelijk een gratis miniworkshop te volgen om kennis te maken met Heidi's manier van werken.

Voor een afspraak of nadere informatie: 06-46085312 of info@heididuijvestijn.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 6 juni 2018
19:30-22:15
Inzicht in Relaties dmv Opstellingen

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
Over de trainer
Heidi Duijvestijn
Praktijk voor Coaching en Therapie Heidi Duijvestijn


Mobiel:0646085312
www.djoj.nl
info@heididuijvestijn.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Change - Live Your Dream Reading & Healing Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Beleef je lijf festival 24 maart Dans De Vijf Ritmes Stargate workshops 5 ritmes dansreis Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018