Expression of the Art within You
31 aug en 1 sep en 8 okt

Prijs:
Workshop €20,-; Consult koppel €75 p.p, 90 minuten; Consult individueel €85, 60 minuten (gehele of gedeeltelijke vergoeding is mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering).

Website:
www.hdcoachingentherapie.nl

Download informatie

Relatiecoaching en Relatietherapie

Als je in een vicieuze cirkel komt waarbij irritaties hoog oplopen, kan het moeilijk zijn de cirkel te doorbreken en weer positief contact te maken. Ik kan jullie helpen met “verbindende” communicatie”. Dat wil zeggen communiceren vanuit jezelf en verwoorden wat je voelt en wat je nodig hebt. Vanuit het contact met jezelf kan je vervolgens echt contact gaan maken met de ander.

Tijdens het begeleidingstraject wordt met kleine opstellingen gewerkt. Ook is het mogelijk om het begeleidingstraject te combineren met een opstellingsworkshop. Opstellingen wijzen de weg hoe je liefdevol en in balans met jezelf en anderen kan samenleven. Je krijgt inzicht in de patronen waarin jij/jullie vastzitten en hoe je die kan doorbreken.

De begeleiding is ook geschikt voor andersoortige relatievraagstukken dan partnerrelaties. Je mag samen komen maar ook alleen ben je van harte welkom. Als een van beiden verandert, kan de onderlinge relatie nooit meer hetzelfde blijven.

Begeleidingstrajecten kunnen ieder moment starten. Daarnaast geef ik diverse keren per jaar avondworkshops (zie agenda). Op dinsdag 8 oktober 2019 wordt de volgende avondworkshop "Inzicht in Relaties dmv Opstellingen" gegeven van 19.30 tot 22.00 uur. Tijdens deze avond is het mogelijk een persoonlijke opstelling te doen. Voor deelname of een persoonlijke opstelling kan je je hiernaast aanmelden.

Voor nadere informatie: zie knop Download informatie.

Tijdens de Open dagen is het mogelijk om een gratis miniworkshop te volgen om kennis te maken met mijn manier van werken.

Voor afspraak/informatie:
06-46085312
www.hdcoachingentherapie.nl
info@hdcoachingentherapie.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 31 augustus 2019
12:00-13:00
Workshop Inzicht in Relaties dmv Opstellingen
zo 1 september 2019
12:00-13:00
Workshop Inzicht in Relaties dmv Opstellingen
di 8 oktober 2019
19:30-22:00
Workshop Inzicht in Relaties dmv Opstellingen


Beachparty 'JOY 2019'