Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
dinsdag 8 oktober

Prijs:
Workshop €20,-; Consult koppel €75 p.p, 90 minuten; Consult individueel €85, 60 minuten (gehele of gedeeltelijke vergoeding is mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering).

Website:
www.hdcoachingentherapie.nl

Download informatie

Relatiecoaching en Relatietherapie

Als je in een vicieuze cirkel komt waarbij irritaties hoog oplopen, kan het moeilijk zijn de cirkel te doorbreken en weer positief contact te maken. Ik kan jullie helpen met “verbindende” communicatie”. Dat wil zeggen communiceren vanuit jezelf en verwoorden wat je voelt en wat je nodig hebt. Vanuit het contact met jezelf kan je vervolgens echt contact gaan maken met de ander.

Tijdens het begeleidingstraject wordt met kleine opstellingen gewerkt. Ook is het mogelijk om het begeleidingstraject te combineren met een opstellingsworkshop. Opstellingen wijzen de weg hoe je liefdevol en in balans met jezelf en anderen kan samenleven. Je krijgt inzicht in de patronen waarin jij/jullie vastzitten en hoe je die kan doorbreken.

De begeleiding is ook geschikt voor andersoortige relatievraagstukken dan partnerrelaties. Je mag samen komen maar ook alleen ben je van harte welkom. Als een van beiden verandert, kan de onderlinge relatie nooit meer hetzelfde blijven.

Begeleidingstrajecten kunnen ieder moment starten. Daarnaast geef ik diverse keren per jaar avondworkshops (zie agenda). Op dinsdag 8 oktober 2019 wordt de volgende avondworkshop "Inzicht in Relaties dmv Opstellingen" gegeven van 19.30 tot 22.00 uur. Tijdens deze avond is het mogelijk een persoonlijke opstelling te doen. Voor deelname of een persoonlijke opstelling kan je je hiernaast aanmelden.

Voor nadere informatie: zie knop Download informatie.

Tijdens de Open dagen is het mogelijk om een gratis miniworkshop te volgen om kennis te maken met mijn manier van werken.

Voor afspraak/informatie:
06-46085312
www.hdcoachingentherapie.nl
info@hdcoachingentherapie.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 8 oktober 2019
19:30-22:00
Workshop Inzicht in Relaties dmv Opstellingen

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit Open Dagen op 31 augustus & 1 september
Over de trainer
Heidi Duijvestijn
Praktijk voor Coaching en Therapie Heidi Duijvestijn


Telefoon:0646085312
Mobiel:0646085312
www.hdcoachingentherapie.nl
info@hdcoachingentherapie.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Kidsstatic Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Open Dagen op 31 augustus & 1 september DansKlank dagen Stemexpressie met Marius Boeddha Festival 9 febr One Tribe Biodanza zomeravonden Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Single Avonden - Slow Dating Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Cursus Ontspanningsmassage Non-dualiteit Moeiteloos Succes Fascia: anders dan anders Ecstatic Summer Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Genietavond, elke week op donderdag


Genietavond, elke week op donderdag