Stargate Workshops
OP AFSPRAAK.

Prijs:
60 euro 1 op 1 sessie ademcirkel 30 euro pp

Website:
www.kundaliniyogabyesther.nl


Ademcirkel Joy of Life

Ademen is leven en voller leren ademen is voller leren leven. Bewust verbonden ademen zet een zelfhelend proces in gang dat lichaam, geest en emoties terug verbindt. Bewust verbonden ademen is een eenvoudige techniek die de inademing met de uitademing verbindt, een helende manier van ademen die het onderbewuste met het bewuste connecteert en zo innerlijke blokkades transformeert, waardoor een intens gevoel van vrijheid, opgeladen zijn en connectie met onze diepste waarheid ontstaat.

Ademcirkels worden over heel de wereld georganiseerd en brengen gelijkgestemde mensen samen om in groep te ademen.

Hoe verloopt een ademcirkel ? Na een korte kennismakingsronde en wat uitleg, zoekt iedereen zijn plekje in de cirkel waar je op je matje met het hoofd naar het midden van de cirkel ligt. Esther en Herwin begeleiden je naar ontspanning en helpen je het ritme van bewust verbonden ademen vinden. Na een tijdje word je gedragen door het ritme van je ademhaling en begin je aan een persoonlijke innerlijke reis. Muziek ondersteunt je op de achtergrond en de begeleiders faciliteren je in de overgave aan je reis via zachte aanraking. De reis duurt een ruim uur, waarna je terug begeleid wordt naar een wakker en helder terug hier en nu zijn. Als afsluiting drinken we een kopje thee en heeft iedereen de mogelijkheid zijn ervaring met de groep te delen.

De ademcirkel is geen therapeutische sessie, maar een persoonlijke reis die vaak zelfhelende effecten met zich meebrengt. Door de positieve ervaringen en het delen in groep, gaan mensen zich gemakkelijk 'thuis' voelen .

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Genietavond, elke week op donderdag Open dagen 29 & 30 augustus
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate Workshops Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Cursus Ontspanningsmassage Sjamanistisch Festival Bewust Ondernemers Netwerk Café Time Bender Experience Single Avonden Open dagen 29 & 30 augustus Wheel of Consent Touch of Divinity, Tantradagen Bodymind Festival 2020 op 22 maart Intuïtie & Persoonlijke kracht Moondance Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Vrienden van Djoj Vijf Ritmes - Pure Dance Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje Uit Floating By Djoj Biodanza met Monique Sajet Capoeira lessen voor Kinderen Biodanza Festival 11 april Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk)


Cursus Ontspanningsmassage