Bewust Ondernemers Netwerk Café
26 april en 3 mei

Prijs:
€ 98 per behandeling. Vergoed door meeste verzekeraars. Inschrijven via onderstaande link - Link naar inschrijven/betalen -

Website:
www.ronaldaartsen.com

Link naar inschrijven/betalen


Acupunctuur Healing Sessions

Klassieke Acupunctuur voor Gezondheid, Vitaliteit & Ontspanning

Acupunctuur is een Oosterse Geneeswijze en vooral bekend uit China. Maar wist u bijvoorbeeld dat het al rond het jaar 500 in Japan werd beoefend? De technieken worden als net wat verfijnder en subtieler ervaren. De naalden zijn extreem dun en een behandeling is pijnvrij. Dit maakt acupunctuur geschikt en bereikbaar voor iedereen.

Mijn expertise / specialisme ligt vooral op het gebied van acupunctuur als ondersteuning bij een persoonlijk (ontwikkelings)pad, traumaverwerking, body-mind-spirit integratie en preventie/herstel van stress & burn-out klachten. Het scala aan mogelijkheden is echter zeer breed. Bijvoorbeeld pijn, vermoeidheid, depressieve gevoelens, rug- nek- en schouderklachten, gynaecologische klachten, maag- en darmstoornissen en meer.

Maar ook voor het behouden van uw gezondheid kunt u in de praktijk terecht. Voor een moment van ontspanning en algeheel welzijn; een complete vorm van wellness. De behandeling zelf is stil en als u het toelaat, volgt een echo van die stilte. Een resetmoment voor lichaam en geest.

Afspraken zijn uiteraard online via mijn website (volg de link ter linkerzijde - Link naar inschrijven/betalen -) in te plannen of telefonisch op 06-16936974.
Via Whatsapp mag ook, maar laat s.v.p. wel ook een (voor- en achter)naam achter. Ik sla nummers van cliënten namelijk niet op in mijn telefoon.
En mocht u nieuw zijn, vermeldt dan ook graag uw volledige adresgegevens.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 26 april 2019
09:00-18:00
Afspraken vanaf 8:30 en uiterlijk om 17:00
vr 3 mei 2019
09:00-18:00
Afspraken vanaf 8:30 en uiterlijk om 17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden
Over de trainer
Ronald Aartsen
Freed'om Body Mind Spirit


Telefoon:0616936974
Mobiel:0616936974
www.ronaldaartsen.com
acupuncturist.contact@gmai...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Stargate workshops Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Moeiteloos Succes One Tribe Biodanza zomeravonden Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Ecstatic Summer Djoj Biodanza met Monique Sajet Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Kidsstatic Single Avonden - Slow Dating Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Stoelyoga - Masterclass Non-dualiteit DansKlank dagen Buitengewoon Djoj Stoelyoga - Yoga voor iedereen Playful Abundance Tantra workshop Open Dagen op 31 augustus & 1 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Fascia: anders dan anders Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Bewust Ondernemers Netwerk Café


Single Avonden - Slow Dating