Versterk je relatie

Opleiding Feng Shui Professional


Deze door CRKBO en ZHONG geaccrediteerde beroepsopleiding wordt verzorgd door de Feng Shui Academie in samenwerking met Centrum Djoj.

De beroepsopleiding tot Feng Shui Professional in Conceptual Feng Shui is bedoeld voor iedereen die van Feng Shui haar of zijn werk wil maken of een kennisfundament wil leggen vanuit persoonlijke interesse.

Daarnaast biedt de opleiding aan mensen die werken of betrokken zijn bij de ontwikkeling, vormgeving en inrichting van onze directe leefomgeving de mogelijkheid om meer te leren over de invloed die de omgeving heeft op de gebruikers ervan. De kennis opgedaan gedurende deze beroepsopleiding is verder zeer geschikt om als verdieping toe te passen naast een bestaande - therapeutische - beroepspraktijk.

Op de Feng Shui Academie onderwijzen we in Conceptual Feng Shui. Conceptual Feng Shui is trouw aan de klassieke regels van Feng Shui maar beseft en accepteert dat deze om eigentijdse inpassing vragen in onze huidige levensstijl.

Daarbij is Feng Shui mensenwerk en dat vindt zijn beslag in de opzet en inhoud van de opleiding. De Feng Shui opleiding die de Feng Shui Academie aanbiedt, is daarom niet alleen heel praktisch van opzet, maar vooral ook gericht op het proces van bewustwording en inhoudelijke kennisoverdracht. Een proces dat bij de student begint.

De Feng Shui Academie is een officieel erkende onderwijsinstelling voor beroepsopleidingen en kent diverse accreditaties. Een compleet overzicht lees je op onze website.

Datum: zaterdag 9 september

Prijs: € 2.245,- Totaal 20 zaterdagen + een aantal examendagen.

Website: Lees verder

Download informatie


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Mindful Coachen Body&Mind Yogafestival
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Mindful Coachen Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Beach Party 25 augustus Healing Tao Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj Sjamanistisch Festival 2017 Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Versterk je relatie Body&Mind Yogafestival Open Dagen 2 & 3 september


Ecstatic Dance (original)