Healing Tao

Non-dualiteit avonden


De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent. De vorm van de bijeenkomst is een meditatie, thema en open ontmoeting.
We starten ons onderzoek precies op de plaats waar we ons zelf aantreffen (bijv. in dualiteit, pijn, stress). Door ons open te stellen voor onze eigen directe ervaring en deze leidraad te volgen, gaan we onze ware non-duale aard herkennen. Iedere avond kent zijn eigen unieke dynamiek en zal diverse thema’s onthullen.

Het leven nodigt je elk moment uit om je Zelf te zijn. Door je eigen dilemma in te brengen onderzoeken we of de vorige zin waar is. Aan de hand van jouw vraag reizen we via de mind/intellect of via het gevoel naar de directe ervaring van Zijn. Vanuit dat perspectief herken je dat je altijd al thuis bent. Dat jouw stilte, vrijheid, vreugde, liefde en kracht onbeschadigd is en niet begrensd. Hierdoor verandert je Presentie.

Ieder kent momenten van diep geluk en eenheid als je iets bereikt in je denken, voelen of handelen. Op die momenten valt het doel en streven weg en is er geen ik meer. Dan en kan je ware aard verschijnen. Je essentiële identiteit, waarin de kwaliteiten van rust, openheid, vrede, eenheid verschijnen zonder dat je iets doet.
De gebruikelijke verwarring is dat je denkt dat je het geluk bereikt hebt door te doen. Maar wezenlijk is dat door stoppen met streven, de dualiteit tussen jou en de wereld oplost en je essentiële identiteit verschijnt. Zodra je dit vast wilt houden verdwijnt de ervaring. Precies op die plek vraagt het presentie, los-laten en non-doing. Dan ben je thuis in je Zelf.

Data: 25 aug en 29 sep en 27 okt en 24 nov

Prijs: €15,- per avond en consumpties voor eigen rekening

Website: Lees Verder

Download informatie


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Sjamanistisch Festival 2017 Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen 2 & 3 september Mindful Coachen Tantric Djoj Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Dans De Vijf Ritmes Versterk je relatie Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Beach Party 25 augustus Healing Tao Sjamanistisch Festival 2017 Body&Mind Yogafestival


Mindful Coachen