Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Mindfulness en relaties


Wil je
• kennismaken met mindfulness en leren hoe je de principes kunt toepassen in jouw relatie(s)?
• minder irritatie in de omgang met anderen én jezelf?
• weten hoe je je brein op veilig kunt zetten zodat je onbevangen samen kunt zijn?

Wat is mindfulness?
Mindfulness gaat over doelbewust aandacht brengen in het hier en nu, vanuit een open en vriendelijke houding. Het schept ruimte en rust voor jezelf. Met mindfulness leef je intenser en bewuster.

Wat is mindfulness in relaties?
In de workshops ‘Mindfulness en relaties’ richten we deze kwaliteiten niet alleen op onszelf maar juist op onze relaties met anderen. Je ontdekt hoe het komt dat je soms zo snel in de verdediging gaat…
…en hoe je die spiraal van verdedigen of de ander aanvallen kunt doorbreken.
Mindfulness biedt verrassend simpele oplossingen die je helpen om in contact vriendelijker en meer open te zijn, waardoor je met gemak je relaties positief beïnvloedt.

Boeddhisme en neurowetenschappen
In deze workshops maak je kennis met de inspirerende combinatie tussen mindfulness, de eeuwenoude wijsheid uit het boeddhisme en de huidige kennis uit de neurowetenschappen. We leren onder andere de kunst van mindful spreken en luisteren toe te passen in onze (werk)relaties.

We wisselen stukjes theorie af met praktische oefening. We leren simpele toepassingen van neurowetenschappelijke ontdekkingen en boeddhistische wijsheden. We koppelen die aan eigen onderzoek zodat je kunt toetsen hoe het voor jou werkt.

De workshop biedt een inkijkje in de rijkdom van onderwerpen en werkvormen die we in de opleiding Mindful Coachen aanbieden. Maak kennis met enkele ingrediënten van onze opleiding en en laat je verrassen!

Data: 26 augustus en 19 oktober

Prijs: €15, €40 of €55 (afh. van workshop) en 2e persoon gratis. 1 persoon opgeven en tweede persoon zijn/haar naam vermelden bij opmerkingenveld!

Website: Lees verder

Download informatie

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Mindful Coachen Versterk je relatie
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Sjamanistisch Festival 2017 Tantric Djoj Dans De Vijf Ritmes Beach Party 25 augustus Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Mindful Coachen Healing Tao Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Open Dagen 2 & 3 september Body&Mind Yogafestival Versterk je relatie


Anders Avondje Uit