Versterk je relatie

DENKRUIMTE - Door Denken Naar Doen


Heb je een vraag? Kom naar DENKRUIMTE!

• Welke baan past bij mij?
• Wat maakt me gelukkig?
• Mag ik mijzelf op de eerste plaats zetten?
• Wil ik de confrontatie met mijn zakenpartner aangaan?
• Durf ik te veranderen?

DENKRUIMTE is een kort traject van drie intensieve bijeenkomsten voor persoonlijke ontwikkeling, geleid door Ariane van Heijningen (coach en praktisch filosoof) en Suzanne Stuurman (coach en GZ-psycholoog). DENKRUIMTE leidt je op een gestructureerde manier van vraag naar inzicht. En, ongetwijfeld, naar een volgende vraag!
Als deelnemer wordt van je gevraagd een onderzoekende, niet-oordelende en nieuwsgierige houding ten opzichte van je vraag mee te nemen.

Werkwijze
Bijeenkomst 1: De vraag waarmee je binnen komt, wordt verder aangescherpt, zodat de essentie van wat je wilt onderzoeken duidelijk wordt.
Bijeenkomst 2: Je gaat op zoek naar je overtuigingen die met je vraag samenhangen. Welke leefregels en waarden zijn belangrijk voor jou?
Bijeenkomst 3: Aan de hand van de deugden moed, matigheid, wijsheid en rechtvaardigheid gaan we onderzoeken wat je te doen staat. Welke activiteiten kun je ondernemen of moet je juist laten om meer recht te doen aan je eigen overtuigingen?

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers, zodat we iedereen voldoende individueel kunnen begeleiden.

Deelnemer over DENKRUIMTE:
“Denkruimte overtrof mijn verwachtingen. Het was prettig om op een gestructureerde manier en met zorgvuldige begeleiding, meer en meer tot de kern van mijn vraag en achterliggende principes te komen. Het voelde in aandacht, veilig, waardig en relevant. Geen gedachte bleef onbenoemd en er is geen woord te veel gezegd. Vrolijk verliet ik het pand.”

Data: 5+12+19 sep en 14+21+28 nov (

Prijs: €150,- voor serie van drie bijeenkomsten

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Beach Party 25 augustus Open Dagen 2 & 3 september
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Mindful Coachen Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Beach Party 25 augustus Tantric Djoj Healing Tao Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Sjamanistisch Festival 2017 Open Dagen 2 & 3 september Versterk je relatie Body&Mind Yogafestival


Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar