Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!

Evenementen

Djoj is een organisatie die de werelden van onderwijs en ontspanning met elkaar verbindt en tot actief bewustzijn maakt. Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen met (inter)nationale coaches, therapeuten, trainers, auteurs en musici. Zij doet dit om jou te stimuleren en te inspireren en om je te laten ontdekken wat jouw inspiratiebronnen zijn die deze verbinding tot stand brengen.

De volgende evenementen en festivals staan op de agenda;

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Djoj bouwt daarmee voortdurend aan een groot (internationaal) opererend netwerk, waardoor wij in staat zijn (internationale) auteurs in Nederland en Europa en ver daarbuiten aan te spreken om lezingen en workshops samen met ons te organiseren. 

Daarnaast organiseert Djoj (in opdracht) congressen, beurzen en omvangrijke bedrijfsseminars alsmede (management)evenementen op het raakvlak van business en spiritualiteit.

Ook jouw evenement maken wij daarom graag tot een daverend sucses. Hebben wij je geïnspireerd, dan horen wij graag van je wat wij voor je kunnen betekenen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Opleiding Feng Shui Professional Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Versterk je relatie Healing Tao Sjamanistisch Festival 2017 Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Body&Mind Yogafestival Beach Party 25 augustus Tantric Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Mindful Coachen Open Dagen 2 & 3 september Dans De Vijf Ritmes


Ecstatic Dance (original)