Dans de vijf Ritmes
zaterdag 7 oktober

Prijs:
Flow-bijdrage € 10,-, geen diner!

Website:
www.eenlevenlangflow.nu


Anders Avondje Uit Special

Masterclass ‘Een leven lang FLOW’

Tijdens deze interactieve masterclass leert auteur en gepassioneerd bergbeklimmer Evert Heintz jouw ongekende vermogens te ontdekken en zo de flow en energie in je eigen leven te verhogen. Toen Heintz in de zomer van 2002 tijdens het bergbeklimmen 15 meter diep in een gletsjerspleet viel, zweefde hij twee uur letterlijk tussen leven en dood. Eén misstap en hij had het niet na kunnen vertellen. In plaats van in paniek te raken, ondernam hij actie en kwam er op eigen kracht uit. Na deze bijna-doodervaring leerde hij anders te kijken naar zijn energie. De opgedane inzichten en ervaring werkte hij uit tot het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht®.

Tijdens deze masterclass daagt Heintz je uit het heft in eigen handen te nemen om zo de kwaliteit van jouw leven te verhogen. Met oefeningen en concrete handvatten om direct in praktijk te brengen, zowel thuis als op het werk. Na afloop is er de mogelijkheid om een gesigneerde versie van het boek ‘Een leven lang FLOW’ te kopen voor € 19.95.

Evert Heintz (1975) groeit op in een Rotterdams ondernemersgezin, waar hij al jong leerde ‘geen woorden, maar daden’. Hij studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek, de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en deed een trainersopleiding van drie jaar. Vanuit zijn passie voor het bergklimmen, toerskiën en het leven richt hij zich sinds 2010 zeer succesvol als flowspecialist en inspirational speaker op het bedrijfsleven. Hij coacht en geeft trainingen en Masterclasses over o.a. persoonlijk leiderschap, teambuilding, stressmanagement en flow aan gerenommeerde organisaties en particulieren, zowel in Nederland als in de Alpen. Met regelmaat combineert hij trainingen met uitdagende activiteiten als klimmen en abseilen om deelnemers te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan dat ze vaak denken. Recent verscheen zijn boek 'Een leven lang FLOW'.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 7 oktober 2017
19.30-22.00
Masterclass ‘Een leven lang FLOW’, door Evert Heintz

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk. Body&Mind Yogafestival
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Body&Mind Yogafestival Mindful Coachen Dans De Vijf Ritmes Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Beach Party 25 augustus Open Dagen 2 & 3 september Tantric Djoj Sjamanistisch Festival 2017 Healing Tao Versterk je relatie


Body&Mind Yogafestival