Versterk je relatie
2 september

Prijs:
Een consult kost € 70,- + bloesem en/of olie ca. € 35,- Voor vergoedingen via zorgverzekeraars zie mijn website voor nader informatie.

Website:
www.fonsvermaas.nl


Stop een Bloesem in je Genezing

In de Dietmar Krämer Therapie worden diepgewortelde gewoontepatronen laag voor laag afgebouwd met behulp van bloesems, edelstenen, etherische oliën, klanken en kleuren. Ik bekijk je klachten in een groter verband, en ga na welke verborgen zielsconcepten tot de klachten hebben geleid. Hoe zijn de klachten ontstaan? Onder welke omstandigheden zijn de problemen zo groot geworden? Wat wil je veranderen in je manier van leven? Hoe stond je in het leven voordat de klachten begonnen?

Een behandeling begint met een kennismaking. In een veilige en vertrouwelijke setting geef je aan welke klachten je hebt. Ik luister aandachtig en stel vragen. Op basis van de diagnose stel ik een behandeling voor. Er is hierin geen plek voor zweverigheid. Je krijgt dan bloesemdruppels en eventueel olie of edelstenen mee voor dagelijks gebruik. We bespreken maandelijks de vooruitgang met behulp van jouw belevingen en mijn notities. Op deze manier komt er inzicht, doorvoelen en doorleven van patronen in jouw leven.

De Dietmar Krämer Therapie kan je helpen bij zowel geestelijke als lichamelijke problemen. Dat kan een depressie zijn, burn-out, stressklachten, angsten of het moedeloze gevoel dat je niet ten volle kunt leven. Maar ook als je last hebt van fysieke klachten zoals chronische rugklachten, hoofdpijn, frozen shoulder of maag- en darmklachten, kan deze therapie veel voor je betekenen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 2 september 2017
14:30-15:30
Interactieve lezing
za 2 september 2017
15:45-16:45
1:1 sessie Fysieke klacht ? Natuurgeneeskunde
za 2 september 2017
17:00-18:00
1:1 sessie Fysieke klacht ? Natuurgeneeskunde

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Beach Party 25 augustus AAU Single Event zie elders op de website voor inschrijving.
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Open Dagen 2 & 3 september Dans De Vijf Ritmes Healing Tao Body&Mind Yogafestival Mindful Coachen Tantric Djoj Versterk je relatie Beach Party 25 augustus Sjamanistisch Festival 2017


Beach Party 25 augustus